Snö

Hej och gokväll på er,Imorse när jag gick till tunnelbanan kände jag mig glad över min varma jacka, varma mössa och mina curlingkängor. Kände mig som Emil i Lönneberga när han skulle ta Alfred till doktorn i Mariannelund i värsta snöstormen. Inte blev det lättare av att pulsa i snön med en svanskota som gör så förbenat ont.Denna gran passerade jag på vägen hem från tunnelbanan. Oerhört vackert att beskåda (denna mörka kväll) en snötyngd gran med belysning.Väl hemma så hade Marcus skottat snö och gjort en snölykta. Så snällt, bra och fint!

Vi har vinter här hemma med massor av snö. Härligt och mysigt på alla sätt. Hoppas nu bara att snön får vara kvar över julen. En vit jul vore trevligt.

En trevlig kväll önskas er alla.

Kommentarer
Postat av: Marie KJ

Undebart fin gran! Jag älskar adventsgranar, men då SKA det vara snö på dom och över lamporna.

Hoppas din värk blir bättre min vän!

2009-12-17 @ 20:51:44
URL: http://systermarie.blogspot.com/
Postat av: Lena Ljungberg

Hej,Kikar tillbaka efter ditt besök hos mig. Som svar på din fråga så är det ett tufft val. Har han sett filmerna? Om han har det och gillade dom så blir ju så klart svaret Ja! Jag tycker böckerna passar alla men i just den åldern är ju allt så känsligt. Personligen hade jag inte köpt dom utan lånat dom på ett bibliotek istället om han inte sett filmen/filmerna.Kram och God Jul!

2009-12-18 @ 08:26:45
URL: http://mammalenas.blogg.se/
Postat av: Xini Björnmamman Does Thailand

Hej!

Skoj se snö!

Hoppas du får en fin helg!

Xini Björnmamman

2009-12-18 @ 08:48:45
URL: http://xini007.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0