Vad hände?

Hallå där,



Hemkommen efter en hockeymatch i Telgerinken. DM match mot Linden. En "vi kommer att vinna match" som blev en "vi förlorade match". En mamma undrade efter matchen vad som hände?. Det var det fler än hon som undrade.

Har ikväll funderat på varför jag blivit en hockeymorsa som inte kan hålla käften under matcherna. Svaret på den frågan kom till mig i bilen på väg hem från Telgerinken. Det är min pappas fel :-))
Min lillebror spelade ishockey under vår uppväxt. Jag följde ofta med på matcherna, även på träningarna vill jag minnas. Nåväl, min pappa hördes väldigt mycket under dessa matcher. Idag hörde jag att jag lät precis som han gjorde :-)) Bra eller dåligt vet jag inte. Tror dock mest dåligt. Laget har trots allt två tränare. Jag ska skärpa mig, det bestämmer jag här och nu!

En annan reflektion jag gjorde när jag satt på läktaren med en massa andra mammor var att jag är så förbannat trist och tråkig. Känslan om Sunkmamman kom till mig (igen). Fasiken vad endel är snygga! Snygga i håret och snyggt klädda. Har jag tappat stinget? det är den stora frågan. Frös det gjorde jag iallafall inte. Möjligen gjorde den snyggaste mamman det...

Tack för att ni kikat in.

Kommentarer
Postat av: Livet med tre (Maria)

Jag personligen är en fotbollsmamma, men mer en sån som står och hoppar av nervositet och då och då slänger ur mig ett löjligt "JAAAAA, hejja hejja".. Önskar ibland jag kunde vara mer "KOOOOOOOOM IGEEEEEN DÅÅÅÅÅ" men men .. alla är vi olika!



Ang min tvdebut.. så håll koll på kanal 5 månadagar kl 20 hädanefter. Ser du en myskofigur som smyger sig runt hyllorna med en bebis i bärsjal så kan det mycket väl vara jag ... ;-)

2009-12-09 @ 09:35:49
URL: http://livetmedtre.blogspot.com
Postat av: Frida-Fantastiskamamman

Ja du att "hålla käften" är inte min melodi heller hihi skriker högst på alla mannens hockeymatcher;)

Ibland händer saker man inte förstår ens efteråt!!!

ha en härlig Onsdag!

Kramisar<3

2009-12-09 @ 12:28:41
URL: http://fantastiskamamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0