Välkomnar julefrid

Hej på er,
då är det snart vardag igen. Arbetsveckan som kommer är kort, vilket känns helt okey måste jag erkänna. Här hemma fortskrider renoveringen. Jag bara längtar efter att få storstäda och göra rent. Så snart duschrummet står färdigt att användas, då ska här städas!



Ikväll var det match för lag 95. Match mot Nacka. På bilden ser ni ett gäng glada "röda" spelare. Första femman har precis kvitterat och det står 1-1 i matchen. Tyvärr gjorde Nacka ännu ett mål varför det var till att åka hem med förlust. Inte super många utvisningar, men ändå för många. Från utvisningsbåset vinner man sällan några matcher.

Lillfisen är hemma igen och det känns toppenbra. Han hade med sig en rulltårta hem. En rulltårta som han och Farmor bakat, och som vi precis just nu mumsar på. Nu längtar jag efter julefrid. Drömmer om en julafton på landet med god mat och trevligt sällskap. Drömmer om stressfira dagar med möjlighet till promenader, läsa en god bok och kanske spela ngt spel. Snart är julen här. En jul som jag välkomnar.

Tjing tjong

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0