Hemma igen

Redan när jag sökte ledigt för att åka till Sälen med Tjejligan bestämde jag mig för att vara ledig idag också. Av erfarenhet vet jag att det är jobbigt för mig att komma hem söndag eftermiddag efter att ha varit borta to-sö för att på måndag morgon lämna busungen på dagis. Av erfarenhet vet jag också att huset brukar vara i behov av att städas. Beslutet att vara ledig idag är jag nöjd med. Busungen har fått vara hemma med mig och skrotat ( han har gjort endel hyss också). Jag har städat och tvättat mest hela dagen. Skönt att ha det gjort. 



Något trevligt hände i eftermiddags. Malin som ALDRIG kommer hem förrän efter ca kl. 19.00 på kvällarna då hon arbetar varje dag efter skolan, kom hem redan kl. 14.30. Hon kom hem innan Marcus kom från skolan. När Marcus några minuter senare kom hem hade jag mina tre barn hemma samtidigt och detta en måndag innan klockan ens hunnit bli 15.00. Malin hade tagit ledigt från jobbet för att gå till tandis och för att plugga inför ett prov.



Dessa hantlar och träningsinstruktion har jag fått av min sjukgymnast för länge sedan.... Kände nu att det var dags att börja med denna träning. Jag behöver bygga upp mina ryggmuskler. Då jag har en aningens träningsvärk efter skidåkningen i Sälen så tänkte jag att det vara lika bra att slå slag i saken. Sagt och gjort, jag är äntligen i gång enligt träningsinstruktion.



Ståendes på tavellist  eller liggandes i vardagsrumsbordet, det är den stora frågan ?



I en inredningstidning såg jag  för en tid sedan Stora anitkvita träbokstäver, 23 cm. Blev förälskad och beställde såklart  bokstaven M till antalet av tre då jag har tre "M" barn. Nu har de äntligen kommit och de är så fina. Frågan är bara vart jag ska ha dem. Ska de stå på tavelisten i tv-rummet eller ligga i vardagsrumsbordet? Bokstäverna beställde jag från www.countrybymail.se



Duktiga Malin pluggar inför ett prov. Bredvid sitter jag och bloggar varvat med att förhöra henne.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0