Sjukgymnastik m.m.



På väg till sjukgymnastiken imorse hann jag kika i butiken Ninves skyltfönster. Där fanns en klänning som det stod mitt namn på. Tyvärr stod det inte mitt namn på prislappen,med betoning på inte, 1900 kr. Har svårt att tro att jag ens om jag vore rik skulle köpa en så dyr klänning. Men snygg är den tycker jag. Malin dömde ut den direkt , - tantvarning!

Har tagit kort med hjälp av min kamera, tog kort på ett av rummen där jag får behandling av min sjukgymnast Anne. Högt i tak med vacker struktur (syns inte på bilderna).





När jag närmade mig fyrtio år bestämde jag mig för att bli bättre på att ta hand om mig själv. Sjukgymnastiken var det första jag tog tag i och påbörjade. Det var ett klokt beslut och akupunkturen gör mig gott. I övrigt är jag fortfarande dålig på att ta hand om mig själv, jobbar på det ständigt dock. Varje tillfälle hos sjukgymnasten är egentid för mig.

Jag har inte hunnit skriva det personliga brevet som ska medfölja min ansökan till chefsbanken idag. Kunde inte prioritera det. Får bli en annan dag.

Som jag skrev i tidigare inlägg har jag problem med min layout på startsidan i min blogg. Fattar inte vad som felar. Nu när jag loggade in ser sidan  ut som den ska. Vad jag förstår så är layouten fortsatt borta för er läsare. Obegripligt för mig men hoppet står till att något av mina barn kan hjälpa mig. Den yngste skulle säga att han kan hjälpa mig, om han blev tillfrågad ;-)) Sådana här problem stör mig inte lite utan mycket!

Nu har jag mina barn hemma och ingen av dem vet hur de ska kunna hjälpa mig med min layout, snyft snyft. Vem ringer jag nu 118 118, kanske ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0