Sunkmammans lördag



Åkte en sväng till Skärholmen för att göra några ärenden och kika lite i affärer. Min MQ bonus kom igår, ingen stor summa men 150 kronor är inte att förakta. Med bonusen följde också ett erbjudande om att handla för 500 kronor och få 100 kronor i rabatt. Det finns alltid något jag faller för på MQ som för övrigt är min favorit affär. Idag föll jag lite extra för ett par marinblåa byxor vilka jag köpte. Blev ett bra pris med bonus och rabatt på 100 kronor. Hittade en blus på Sisters som passar bra till byxan som jag också köpte. Således blev det två nya plagg att hänga in i garderoben, kul!
Kärleken vill väldigt gärna att vi ska köpa tomt och bygga ett hus alternativt köpa ett hus på landet.  Idag när jag stod i provhytten på MQ förstod jag varför. Jag ser ju ut som en bondmora, ingen AHA upplevelse för mig att se mig själv i  spegeln. Är ju sällan det men idag var det riktigt illa. Hujadamej vad trist och visst passar jag att bo på landet långt in i skogen :-))

För några år sedan klippte jag ut en notis ur en tidning. Av någon anledning har jag sparat den. Rubriken på notisen var " Sunkmamman -så känns hon igen. Idag stämde två av punkterna in på mig - slarvig hästsvans -osminkad.



Jag tillhör dem som tycker om att titta på melodifestivalen vilket jag ska göra ikväll.  Kärleken är ingen fan av melodifestivalen och Malin ska ut och festa. Möjligen håller Marcus mig sällskap. Marcus vi måste skynda oss hem från träningen så att vi inte missar inledningen .

Kommentarer
Postat av: Marie KJ

Du är väl INGEN sunkmamma! En figur som en fotomodell och så himla sött ansikte! Herregud människa, se dig om det finns visst massor av sunkiga människor men DU är inte en av dom.

2009-03-01 @ 19:02:49
URL: http://systermarie.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0