Sälen dag 3



Dagen började med grötfrukost. Efter frukost stretchade vi (såklart!)


Vinkan skrapar rutorna så att färden mot Tandådalen kan gå av stapen.



Framme i Tandådalen är Marie och Viktoria redo för att åka utför.



Sirpa och jag är också redo för en dag i Tandådalen. Vädret är helt otroligt! Kanske är vädret till och med bättre än igår. 16 minus och strålande sol. Trots att det är 16 minus är det inte kallt och det är vindstilla.



Viktoria pratar med maken i telefon och vi njuter av solen medans vi väntar.



Sirpa har gjort en vurpa fastän hon stod still :-))


Så otroligt vackert! Detta var "familjebacken" som jag och Sirpa åkte några åk i. Viktoria valde att åka i svårare backar och Marie har slutat åka för (längesedan)



Efter en dag i Tandådalens alla backar tog vi oss till Gammelgården för att njuta av livet med bl.a. våfflor, Glüvein och choklad med vispad grädde. Så gott och så mysigt att  koppla av i härliga soffor och i trivsam miljö.



Efter Gammelgården blev det AfterSki på Högis. Rydell och Quick lockade.



Avkoppling hemma i lägenheten i våra myskläder. En kväll framför tv.n med god mat och dryck väntar.
Kvällens förätt blir Avakado med skagenröra. Kvällens varmrätt blir kyckling, halloumi med klyftpotatis, tzatziki, sallad och bröd.

Vad vet jag efter denna dag: Att jag fortfarande inte gillar ankarliftar. Att jag inte tycker om när backarna blir för branta. Branta backar har jag ingen behållning av. Marie säger att det kommer , men det tror jag inte på. Att det är lättare att åka med nyvallade skidor. Att jag och kärleken pratar väldigt lite i telefonen med varandra både vad avser under arbetstid och när någon av oss är bortrest.

Kul: Igår på Högis träffade jag Yvonne Ahlin. Henne har jag inte träffat på väldigt många år.  Idag missade jag sonens hockeymatch mot SKÅ (inte kul) en måste vinna match och de vann! Marcus gjorde ett mål och fick spela hela matchen.

Vad visste jag redan: Att festa på Högis inte är min grej. Att  vi åker till Sälen vecka 5 varje år är så trevligt, vill jag inte att vi ska sluta med. Att jag måste börja träna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0