Dagsutflykt Söndag

Idag har vi tillbringat hela dagen på Gröna Lund tillsammans med familjen Westberg. Maja och Marcus var dock inte med. Maja var hemma hos sin mormor och Marcus är inget fan av grönan. Han valde istället att jobba under förmiddagen. Ett jobb som Melkers farbror Tomas ordnat  till honom, Eric och Emilia.

Vädret hade vi tur med även denna dag. Ingen stekande värme och inget regn = perfekt väder för en dag på Gröna Lund.Melker & Max laddade inför turen med Nyckelpigan. Tror att de flesta av oss vuxna har barndomsminnen om åkturer med nyckelpigan. Lite kul att den finns kvar.Robert med busungarna i Te-koppen. En karusell Melker inte uppskattade.Anne-Marie och busungarna står och tittar på busungarnas pappor som åker Fritt FallBusungarnas pappor åkte även Insane. Själv skulle jag ALDRIG utsätta mig för denna åkattraktion.

Vi har haft en trevlig dag med trevliga grannar på Gröna Lund. Barnen åkte massor av karuseller. Endel av dem var lite för läskiga. Melker älskade "Vilda musen" vilket Max inte gjorde. Max älskade Blå tåget vilket Melker inte gjorde. Nästa år har busungarna blivit längre och får fler åkattraktioner att välja emellan. Tack snälla ni för en trevlig dag!

Dagens konstaterande: Vad det är svårt att vara mamma! Som nybliven mamma har man ingen aning om allt man ska vara med om under barnets uppväxt. All denna glädje man känner och får uppleva i kombination med diverse trotsåldrar , hormoner som spritter och annat som man bara måste klara sig igenom. Små barn små problem - stora barn stora problem. Vad är rätt & vad är fel ? det är den stora frågan.  Att vara förälder är en grannlaga uppgift. Räcker det med att göra så gott man kan?
Kommentarer
Postat av: Marie

Klart det räcker att göra så gott man kan. Du må tro (det vet du ju) att man (jag) tvilvlat på sig själv i föräldrarollen genom alla år. Än har man ju inte heller kvitto på att allt gått bra. Men jag/man/du gör så gott man kan och bättre än så kan man ju inte!

2009-07-05 @ 22:43:52
URL: http://systermarie.blogspot.com
Postat av: Veronica

Självklart räcker det inte att göra så gott som man kan, man måste alltid sträva efter att göra det ännu bättre. Det man som mamma måste komma ihåg är hur det var att vara tonåring. Om man i stundens hetta glömmer bort det så får man ta sig en funderare. Det man gör idag kommer man få sota för senare i livet oavsett om man tror det eller ej. Man kan inte vara dum emot sina barn när de är små och tro att de ska älska en när de är vuxna.

Om man vill lära sina barn respekt så ska man också behandla dem med respekt, man ska behandla sina barn som man vill bli behandlad själv.

2009-07-05 @ 23:41:02
Postat av: Emmy

VA? Varför sa du inte hej?

Vart stog jag då ? Det måste varit i lördags?

Det är ju bara skrika efter mig :D

2009-07-06 @ 12:28:23
URL: http://schemmy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0