Flextid

Hurra för flextid! Sannerligen skönt att ha avtal om flextid i schemat. Att styra sin egen arbetsid är toppen.  Denna vecka har jag haft som mål att börja kl. 07.00 för att kunna gå hem kl. 15.00. Idag var det helt perfekt med dessa arbetstider. Kom till landet i bra tid. Fick njuta av vackert väder. Slog mig ned i solen för en stund. Kikade på båtrafiken och njöt av att fått gå hem i bra tid.



Sirpa & Anders får jag som ni förstått vid detta lag (om ni följer min blogg) en massa perenner av. På bilden ser ni Te-Salvia. Vill minnas att den  ursprungligen kommer från Finland. Jag fick den för att plantera ut den i en tråkig slänt på landet. Den ska föröka sig är tanken, vilket är orsaken till placeringen. Den trivs i slänten och blommar nu så fint. Tar man på bladen doftar fingrarna därefter mycket gott.



Marcus har ett träningsschema han följer under sommaruppehållet från hockeyn. Han är duktig tycker jag. Cyklar till- och från golfbanan varje dag. Spelar golf och hjälper till på golfbanan hela dagarna. Kommer hem och tränar enligt träningsschemat. Malin som tyvärr lyser med sin frånvaro har också kommit igång med träningen. Hon tränar på Sats regelbundet. Bara mammaxtre som ännu inte kommit igång. Har fortfarande trasiga fötter efter den eländiga stegräknartävlingen. Snart kanske.....

Nu skall det lagas en god middag.

Kommentarer
Postat av: Sirpa

Härligt med perenner, den röda heter temynta och man kan torka bladen och göra te av, om man vill... hälsar Sirpa från kolonin som är basen för semstern som börjat idag. Kram på er allesammans!

2009-07-17 @ 22:29:40
Postat av: Evelina

Hälsa kusinvitamin att det är bra att ham tränar borde också göra det egentligen inför innebandy säsongen. Men här går det trögare. Kondisen är på 0. Men Marcus verkar ta det på allvar. Tummen upp! saknar er! Hälsa och krama alla från moi!

2009-07-18 @ 23:40:01
URL: http://evem.blogg.se/
Postat av: N A T A L I E

Sugen på fler besökare? Anmäl dig då till veckans blogg på min blogg! :)



http://natalierolin.blogg.se/2009/july/bli-veckans-blogg-1.html#comment

2009-07-19 @ 00:06:39
URL: http://natalierolin.blogg.se/
Postat av: Elina

fin blogg!!!!

lägga till varandra på bloglovin?



XoXo

2009-07-19 @ 00:37:23
URL: http://klassensfru.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0