Födelsedag

Jag har haft en jättebra födelsedag. Tack alla som uppvaktat mig på min dag. Jag har fått grattis sms, skönsjungande sång i telefonen, samt telefonsamtal från nära och kära. Jag uppvaktades av familjen imorse med paket och sång. Kärleken bjöd på äggröra och bacon till frukost. Det brukar han göra till mig när jag fyller år. En trevlig tradition tycker jag. Det är mysigt att fylla år.



Efter frukosten var båda mina söner rastlösa. Därför tog vi en promenad i regnet,  jag och mina söner.



Jag visade Melker vad jag brukade göra när jag var liten. Han tyckte om att både plocka smultron, trä dem på strået och att äta.



Marcus fick provköra svärmors och Leifs senaste inköp. Marcus som fortfarande är sur och tråkig mjuknade upp en aning, vilket var skönt att se.



Födelsedagsmiddag och fika bjöds det på ikväll. Vädret blev äntligen till det bättre vilket innebar att vi kunde sitta ute och njuta av god mat, gott fika,  och trevligt sällskap. På bilden ser ni kärlekens storebror Thomas , hans flickvän alternativt kompis (oklart) Camilla och svärmor.



Marcus använder sin lillebror som träningsredskap.



Jag har fått så fina presenter. Känner mig oerhört glad, älskad, tacksam och bortskämd. Överkastet på bilden ovan fick jag av svärmor och Leif. Den pryder nu sängen på landet. Kan inte finnas ett överkast som stämmer in bättre hos oss på landet än detta. Mitt i prick kan man lugnt säga.



Nu äntligen börjar Marcus komma tillbaka till sitt rätta jag. Tog nästan två dagar för honom att slå sig till ro på landet. Här ser ni honom öva på att chippa. Marcus har varit anti mot landet,  och mot att spela golf. En helomvändning skulle man kunna kalla det. Marcus som aldrig tjafsat om att åka till landet tidigare, och som bokstavligt talat bott på golfbanan. Jag vill att det ska vara precis just så. Men nu vänder det, nu blir allt som vanligt igen, hoppas jag.

Ha en fortsatt trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Jenny (lillasyster) Magnusson

Stort Grattis på födelsedagen Lotta!



Det låter som att du har haft en fantastisk bra dag!

Min mobil är sönder så jag har inte ett enda nummer kvar - därför säger jag GRATTIS till dig här istället :-)

Ha det gott och krama alla från mig!

// Jenny

2009-06-20 @ 22:32:38
Postat av: Marie KJ

Satan. Jag visste det var dagen före eller dagen efter. Chansade på dagen efter och det var såklart fel. Är jag en dålig människa? Grattis vännen min, snart ses vi!

2009-06-21 @ 09:13:12
URL: http://systermarie.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0