Blidde inget Gröna Lund

Idag hade vi sedan en tid tillbaka planerat att åka till Gröna Lund med familjen Westberg. Melker & Max har inte varit där tidigare. Duggregn kan man stå ut med när man är på Gröna Lund. Kan tillochmed vara bra då köerna inte blir lika långa som vid vackert väder. Men tokregn som aldrig synses upphöra stoppade vårat  tilltänkta besök. Gröna Lund får bli en annan dag helt enkelt. 



Imorse när jag & Melker åt frukost (kärleken sov sött efter en natt på krogen), tände vi ljus. Trots att det är den 14 juni idag kändes det mörkt och murrigt.  Att ha levande ljus på bordet gjorde att mysfaktorn steg. Vi hade en trevlig stund vid frukostbordet Melker och jag.



Regnet formligen vräkte/vräker ner. Det stoppade inte dessa gossar  (Max & Melker)  att leka utomhus. Bra med barn som tycker om att leka ute oavsett väder, gör mig glad!



Eftermiddagen tillbringade vi hemma hos familjen Westberg.  Melker och Max tycker om att fika. Mycket prat om att bygga hus blev det. Anne-Marie & Robban har också börjat kika på olika hus, precis som kärleken.... Jag är lika intresserad av att bygga hus som Kärleken är att förlova sig.....



Urgulliga Maja busar i soffan medans alla vuxna i sällskapet (utom jag) kikar i olika huskataloger.



Har man en påhittig mamma och en händig pappa kan man ha ett sådant fint kök i flickrummet. Notera att det finns en riktig kran ovanför vasken. Majas rum är superfint!

Nu ska vi äta middag. Det doftar härligt i hela huset som det oftast  gör när kärleken lagar mat.

Nytt inlägg imorgon för de som vill.

Kommentarer
Postat av: evelina

Hej!

FB = facebook

bdb = bilddagboken



KRAM

2009-06-15 @ 13:07:55
URL: http://evem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0