Begravning



Idag begravdes Kärlekens farmor. Det var en fin cermoni i kapellet ovan. Ett vackert kapell, lagom stort. Prästen gav ett sympatiskt intryck. Vidare kunde han vara personlig då han kände Karin, vilket var trevligt. Lilla Melker fick vara på dagis under tid för begravning. Efter att jordfästningen var över åkte vi och hämtade busungen så att han fick vara med på fikastunden i församlingshuset.


Med under hela cermonin var kärlekens brorsbarn Emilia och Eric. Eric som för övrigt är en ishockeyspelare med  ett brutet nyckelben. Han spelar i SSK.s 93:or och skadade sig under en match för lite sedan.

Karin blev 93 år. Under fikastunden höll en 91 årig granne till Karin ett trevligt tal. Blir glad av att se äldre människor som är pigga och som tar sig ut från sina bostäder och vågar leva.

Efter fikastunden i församlingshuset bjöds det på middag hemma hos kärlekens faster. Jag kunde bara vara med en liten stund då jag har  ansvar för hockeykörningen ikväll. Var tvungen att åka hem för att hämta upp grabbarna och köra dem till Scaniarinken. Tog med mig datorn. Tänkte att jag kunde blogga lite istället för att bara sitta och vänta på att träningen skall börja.

Kvällen vill jag avsluta i soffan tittandes på Lets Dance. Jag hejar på Magnus. Han kunde inte dansa innan Lets Dance, det kan han nu. Hoppas nu bara grabbarna inte sölar i duschen så att jag missar alltför mycket. De går av isen kl. 19.20. Då skall de byta om och ut och springa.
Trevlig helg alla!

Kommentarer
Postat av: Marie KJ

Tokiga Lottapotta som sitter och kollar på träningar! Sådan engagerad mamma har jag inte varit på många år. Varför kvistar du inte över till Brunnsäng för en stunds skvaller och ungänge?

2009-03-27 @ 19:27:46
URL: http://systermarie.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0