Snälla Snälla

Malin kom hem 04.30 imorse. Onekligen måste det ha varit en mycket trevlig bröllopsfest. Melker var fortsatt sur på mig när han vaknade imorse. Sur för att den dumma och fula tjejen vann. Jag älskar Melodifestivalen och har alltid gjort. I år tycker jag att det var ett starkt startfält. EMD, Måns och flera andra hade bra låtar och hade gott ha kunnat representerat Sverige.   Beträffande Caroline Af Ugglas så är det nog så att man antingen tycker om henne eller så gör man det  "verkligen" inte. När det gäller henne och låten tror jag inte att den haft en chans i Moskva. Men jag måste erkänna, jag älskar den. http://svtplay.se/v/1461896/caroline_af_ugglas_-_snalla_snalla


Kommentarer
Postat av: Marie KJ

Skäms för att säga det men jag har inte lyssnat på texten. Jag ÄLSKAR melodin, lite melankolisk och lite 60 tal över den. Nu hoppas vi att Malena har en bra chans i Moskva! Inte så pjåkig den heller när man hört den några gånger (de har spelat den massor av gånger under vår resa hem från Sälen)

2009-03-15 @ 17:41:19
URL: http://systermarie.blogspot.com/
Postat av: Marie KJ

Lotta, du får nu anses mer teknisk än mig. Jag har försökt infoga tabeller i min blogg men aldrig lyckats! Otroligt, vad du blivit teknisk :o)

2009-03-15 @ 20:48:30
URL: http://systermarie.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0