Lite av varje

I natt väcktes jag av en Melker som kräkts ned sängen och sig själv. Blev inte så mycket sömn för varken honom eller mig. Otroligt hur mycket man orkar med tanke hur trött jag var igår efter en helg som både varit fysisk och psykiskt krävande.

Jag är glad över att Malins "nya" rum blir fint. Nu behövs det  inhandlas lite Lull Lull i form av gardiner, krukor, matta, lampor och lite annat smått. Malin verkar också vara nöjd vilket känns extra bra eftersom hon inte ville byta rum med brorsan.

Jag är också glad över Marcus "nya" rum som börjar ta form. Det kommer att ta lite tid innan det blir klart , men vad bra det kommer att bli för honom.

Jag är ledsen över den fuktskada som kärleken funnit när han nu påbörjat storrenovering av duschutrymmet. Golvet är fuktskadat. En från försäkringsbolaget har varit här idag. Golvet måste brytas upp helt. Innebär mer arbete än planerat samt att  tidsåtgången blir ännu längre. Tur att kärleken hittade fuktskadan.

Processen vad gäller chefsbanken är igång. Ikväll skall jag genomföra tre olika tester. Personlighetstest samt en 360-graders utvärdering,  + en till test som jag inte kommer ihåg. Det blir jag varse senare när jag skall ta mig tiden och genomföra dem. Testerna görs via internet.



Jag har sedan länge drömt om att få åka till New York. Vill så gärna åka dit. Härom natten drömde jag att jag och en vänninna åkte dit. Vilken vännina det var kommer jag inte ihåg,  tyvärr. Hursom så kommer jag ihåg att jag grät av lycka över att vara där. Jag måste åka till New York, så är det bara! Jag är till och med i New York  när jag sover. Jag behöver inte åka dit imorgon och inte inom ett halvår heller, Men någongång måste jag få uppleva New York. Någon som vill följa med ?

Nu är det dags för mig att gå ned en trappa och ägna mig åt att vika tvätt. Skall även vägleda Malin i uppackandet. Vill få bort hennes saker från vardagsrummet. Ska även underlätta lite för Marcus i hans rum. Han sover i en byggarbetsplats, men det får gå. Trots allt kommer det att bli värt det.


Kommentarer
Postat av: Sirpa

New York, jag hänger med Lotta! När åker vi?

2009-03-31 @ 07:10:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0