Min söndag i bilder

Jag och Melker har tillbringat denna söndag på landet. Både han och jag älskar livet på landet. Vi har det så bra som har förmånen att få bo på detta underbara ställe. Tänker ofta på alla barn som aldrig kommer i närheten av livet på landet. Många av dessa barn ser jag under mina promenader hemmavid. Melker han har två hem säger han,  - ett hemma och ett på landet.



Så otroligt vackert! Vem har hjärta att klippa ett gräs fullt med vackra Gullvivor?



Ser man till att ha ned bollen får den som haft ned den hämta. Turligt nog hamnade den inte i vattnet. På bilden skymtar ni gräsmattan som är utan gräs trots att vi sått. Kanske måste vi göra om proceduren eller så är det möjligen  regn som behövs.



En av många båtar som passerat tomten under dagen. Otroligt mysigt att se och höra båtar puttra förbi.



Av lantlivet kan man bli lite trött. Trots att Melker har ett eget fint rum valde han att sova en stund i sin skrinda. Skönt att sova utomhus. Händer inte så ofta längre. Som liten sov han ofta utomhus i sin vagn. Dock länge sedan nu.


På vägen hem från landet stannade vi till hemma hos Melkers gudfar och hans familj. Gudfars sambo Anna fyller år idag, och vi skulle lämna en present. Bara lämna en present blev inte aktuellt. Vi blev bjudna på fika. Jag fikade och Melker lekte. När det var dags att åka hem ville Melker inte alls följa med. Han trivs hos gudfar. På bilden ser ni Melker och Saga-Lee (kärlekens gudbarn). Från början idag var han enormt blyg. Vi ses på tok för sällan, berodde antagligen på det. Blygheten gick över efter en stund. Då blev det full fart.



Födelsedagsbarnet Anna.



Väl hemma igen efter en lång dag hemifrån passade Malin Melker så att jag fick gå min dagliga 10 000 stegs- promenad. Hade ingen lust alls. Har tusen saker att göra och har inte tid med dessa promenader varje dag.
Malin lagade middagsmaten idag, kommer inte håg när det hände senast. Penne pasta med Kyckling och pesto. En mycket god middag, tack snälla Malin. På bilden ser ni något som gör en mamma glad. Hon  är hemma , och studerar!

Söndagen har varit bra. Dock kan jag konstatera att jag inte har tid att arbeta längre. Hinner inte allt jag vill......

Kärleken har idag varit bortrest i en vecka. Nästa vecka kommer han hem igen, något jag ser fram emot.

Stegräknaren står på 18 130. Nu ska jag vattna blommorna, gå och duscha, måla naglarna och sedan ska jag sova gott.

Ha det bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0