Göra mat, inte laga

Idag hämtade jag Melker kl. 17.30. Han var dock inte ensamt barn kvar på dagis så sent. Mildrade mitt dåliga samvete, skall erkännas.
Lagar i skrivande stund mat, eller som kärleken uttrycker det när det gäller mig och min matlagning,  - jag gör mat ,lagar inte. Hursomhelst är det supertrist att komma hem från jobbet och behöva börja laga mat direkt. Nu är klockan redan 18.48 och maten är ännu inte färdig. Melker brukar gå och lägga sig ca kl. 19.30. Så lite tid och så många måsten. Matlagning är ett nödvändigt ont för mig. Detta då jag inte tycker att det är roligt att laga mat. Har ingen fingertoppskänsla alls. I vår familj är det alltid bäst om maten är färdig i anslutning till Bollibomba. Så blev det inte idag.



Melker åt med god aptit . Marcus är på träning,  och Malin är kanske på väg hem från jobbet. Vi äter sällan tillsammans hela familjen. Nu ska Melker äta en glass och jag avnjuta en kopp kaffe. Ikväll väntar en kvällspromenad. Stegräknaren står på 9757 steg. Jösses vad denna jakt på steg tar tid. Har svårt att hinna med alla måste här hemma. Kommer i säng otroligt sent (för att vara jag)och försover mig varje morgon. Försover mig inte så att jag inte kommer till jobbet i tid, men jag får så lite tid på mornarna här hemma.

Trevlig kväll önskas alla läsare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0