Underbara söndag

Jag har haft en underbart bra söndag. Klockan är sen och jag har förutom bloggandet lite annat kvar att göra innan jag kan knyta mig. Känner mig trött men nöjd. Nedan följer bilder från idag.



Melker och hans pappa (min kärlek) övar på att skriva bokstäver.



Suddig bild på en fin fågelholk. I denna  holk bor en fågel,  vilket är otroligt kul! Svärmor hittade fina fågelholkar förra sommaren i Trosa. Först idag förstod vi att det faktiskt bor någon i den.



Kärleken, jag och Melker tog en 12  000 stegs promenad. En helt underbar promenad innehållande trevlig omgivning, god glass m.m. Skrindan var ett lyckat köp må jag säga.



Marcus valde att inte följa med på promenad. När vi kom hem från promenaden fann vi honom i Antes lägenhet. De spelade X-box.



Vi åkte hem ca. kl. 15.00 från landet. Vi hade lovat Marcus att åka till Skärholmen då han skulle köpa ny mobil. Innan vi for hann vi med en liten pratstund med svärmor och hennes Leif.



Efter Skärholmen, och efter middagsmaten bjöd vi hem familjen Westberg på fika. På bilden se ni busungarna Max och Melker.

Därefter har jag hunnit med en kortare promenad ( och annat). Ville absolut försöka nå 20 000 steg. Stegräknaren står nu på 20 360 steg. Känner mig nöjd!

I gårdagens inlägg skrev jag att jag skulle snusa på kärleken lite. Blev inget snusande. Jag somnade... Får se hur det blir ikväll :-))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0