Minnen

Hej alla ni som hittat hit,
idag  är det den 23 november och mina tankar går till min älskade mormor som bor i himlen. Mormor finns ofta i mina tankar, men just den idag extra mycket då hon är född den 23 november 1924.



Med anledning av att det är hennes födelsedag idag besökte vi graven igår (hade inte hunnit idag). Kärleksörten står fast och troget vid graven. Ni som följt denna blogg vet hur lycklig jag är över just detta. Igår tände vi ljus hos mormor och morfar  ( de delar grav) och la dit det ni ser på bilden ovan. Blev inte alls som jag tänkt då planen var att köpa en krans. Fanns tyvärr inte så mycket att välja på. För mig är det fortfarande svårt att besöka graven. Jag är glad över gårdagens besök. Känns fint.



Jag och min mormor stod varandra mycket nära. Det finaste och viktigaste jag givit henne var att finnas hos henne när hon behövde mig som mest, i slutskedet av livet. Det svåraste jag någonsin varit med om.
Jag har otroligt många fina minnen. Minnen att plocka fram och glädjas åt.
När mina syskon och min mamma tömde hennes lägenhet efter hennes bortgång fann de en bunt med brev och vykort som jag skrivit till henne i början på 80-talet. Denna bunt med historia är jag extremt tacksam över att ha fått tillbaka. När jag läser dessa kan jag påminnas om att jag exempelvis hade som mål att bli undersköterska. Det har jag inget minne av :-))

Må så gott kära bloggläsare, och glöm inte att spara på minnen. De kan komma att bli till en guldgruva.

Kommentarer
Postat av: Marie KJ

Vilket fint inlägg! Min morfar som dog i mars i år var född 24november 1924!

2009-11-23 @ 23:12:46
URL: http://systermarie.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0