Blandad kompott

Hej allesammans,



Jag och Melker mötte i förmiddags upp Gisela och Rebecca i Stockholm. Vi tillbringade en stund i Kronobergsparken. En trevlig park. På bilden ser ni Gisela hjälpa barnen med gungan.



Efter en stunds lekande i parken blev det dags för lunch. Busungar är bara förnamnet på dessa två. Bajs (humor) var en röd tråd under hela vår sammankomst. Melker spelade över,  och Rebecca skrattade och skrattade. Vi hann bara ses en kort stund idag. En kort stund är bättre än ingen stund. Kändes värdefullt att ses. Melker och Rebecca är så fina tillsammans, barndomsvänner som de är.



Dagens inköp ser ni på bilden ovan. Mössa och vantar till Marcus,  som plötsligt endast hade mössor som var för små. Hoppas nu dessa skall duga. Man vet ju aldrig....
Han växer så det knakar, har snart växt om mig.



När renoveringen med duschrummet är färdig och det har blivit ordning i vårat vardagsrum, då skall bokhyllan skänkas bort. Skulle tro att vi kommer att inhandla någon form av bänk /bänkar istället. Om så blir fallet skulle jag väldigt gärna vilja ha denna jordglob att ställa på bänken. Finns även i svart. Tycker den är så fin.



I skrivande stund röjer dessa två gossar runt härhemma. Melker- och kompisen Max. Två gossar av samma skrot och korn. Tänk att två gossebarn av samma kaliber som dessa kom att bo på en och samma gata. Må de följa varandra genom livet.



Herrklubben är ute på festligheter sedan i eftermiddags. Skjutsade några av herrarna till utgångsplatsen. Marcus är i Västerås och spelar ishockey. I väntan på att Marcus kommer hem sent ikväll, är mitt mål för kvällen (när lillfisen lagt sig) att bädda ned mig i soffan och titta på filmen ni ser på bilden ovan. Efter filmen ska jag sova sött tills dess att Kärleken ringer och vill bli hämtad. Nu ska jag ägna mig åt att laga middagsmat.

Tack för att ni läst detta inlägg. En fortsatt trevlig lördag önskas er alla.

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Giggi

Rebecka har sett bilderna och ville att vi skulle skriva "tack så mycket Lotta!" Jag instämmer med föregående talare.. Tack så mycket för idag Lotta och Melker..

2009-10-03 @ 19:18:08
Postat av: Marie KJ

Otroligt fin jordglob! Nä, Lukas spelade inte, ännu tok förkyld!

2009-10-03 @ 21:41:05
URL: http://systermarie.blogspot.com/
Postat av: Maribel

Jordgloben är urläcker!! Själv är jag hemligt förtjust i bar-bordet i formen jordglob...lite lagom retro och fult för att det ska falla mej på läppen!!



2009-10-04 @ 18:03:02
URL: http://maribellassk.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0