Hemma

Hej på er, då har vi inlett en ny vecka. Lyckades klara av några dåliga samveten idag. Har dock en surdeg som jag får ta itu med på nästa måndag. Denna vecka ska jag gå en datakurs under tisdag & onsdag. På Torsdag ska jag jobba hemifrån. Måste förbereda mig inför en dialog dag jag ska ha med min personal på fredag. Sen är  arbetsveckan slut.



Denna bild tog jag igår hemma hos svärmor. Hon har precis som jag fallit för bokstäver och ord. Bilden är representativ med kvällens inlägg. Detta då jag är hemma fastän jag önskar att jag var någon annanstans. Marcus har hockeymatch i Scaniarinken och jag ville så gärna se den. Han och 4 grabbar från laget spelar ikväll med en årskull över dem.  De skulle bilda en egen kedja. Marie KJ.s yngsta son spelar i det laget, lite roligt!. Nu visade det sig att varken hon eller jag kunde gå på matchen. Hoppas det kommer fler tillfällen. Malin lovade dock att försöka gå och heja på sin lillebror. Skulle kännas bättre för mig om han har någon familjemedlem som är där och tittar på matchen. Hoppas, hoppas hon kunde gå.

Herrejösses snart är det dags för resan till New York,  och jag ska lämna min familj. Men jag ska ha många presenter med mig hem, i promise J

Här hemma är det tyst. Lillfisen sover och kärleken är inte hemma. Tv.n är INTE påslagen, vilket är så skönt. Jag njuter av tystnaden. Jag börjar ångra tv.n i sovrummet, det är ett som är säkert.

Trevlig kväll







Kommentarer
Postat av: Marie KJ

Jag som haft 3 hockeyspelande söner har inte längre dåligt samvete över att missa en match, jag hade mer dåligt samvete över att missa ett tillfälle att träffa dig.

Jag ångrar också TV i sovummet. Skulle vilja ha den där endast på lördagmornar (Lasse Bengtsson)



Kramkram

2009-10-13 @ 08:06:03
URL: http://systermarie.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0