Kalas hemma hos Malin

Hej, idag har jag haft en slapp- och slöardag. Utöver att ha skjutsat grabbarna till träningen har jag inte gjort många knop. Lite skönt och lite dumt (kanske). Nåväl nu är dagen snart till sin ända och gjort är gjort. Hade ju kunnat baka kanelbullar att fylla frysen med, som Marie KJ. Får bli en annan dag...



Tog denna bild på mina söner innan det var dags att åka till Scaniarinken. Som ni ser på bilden ovan så dög mössan som jag köpte igår.



I morgon fyller min dotter Malin 19 år. Med anledning av det bjöd hon på lite kalas i kväll. Första födelsedagskalaset i hennes egna hem. Då bilen var överfylld med presenter (faktiskt sant), stora och små paket blev det i år, så fick inte hela familjen plats i bilen varför alla inte kunde följa med. Lite tråkigt och annorlunda må jag säga.



En gruppbild på mina tre barn och Malins pojkvän Raginal. Raginal som nu fått i uppdrag av Malin att montera ihop det som fanns i de stora paketen. I julklapp ska Malin få tumstock och verktyg. Kan det vänta med ihopmontering till dess ?

Väl hemma igen var middagsmaten klar. Det bjöds på underbart god mat.

Nytt inlägg utlovas i morgon. Ha det bäst!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0