Sakta men säkert

Hej på er, denna fredag kväll välkomnar jag. Glad över helg och ledighet. Ska försöka förvalta den väl.
Natten som var hade jag alla mina barn under ett och samma tak. Det var banne mig inte igår.



Sakta men säkert börjar det sjunka in. Jag ska åka till New York. Det var så länge sedan vi bokade flygbiljetter, men nu närmar det sig med stormsteg. På bilden ser ni min nya Luggage tag. Kommer från Ordning & Reda, min favorit affär. Idag har tillbringat dagen på ett seminarium. Där träffade jag en kollega till mig som bott i New York. Hon tipsade mig om en massa roliga ställen med märkeskläder & väskor till mycket bra priser. Ställen som inte många turister känner till. Så nu Sirpa vill jag lägga till några ställen som vi bara måste besöka :-)) 

Trevlig helg önskas er alla


Kommentarer
Postat av: Marie B

Jag tar tacksamt emot dessa tips i NY. Har planer att åka med hela familjen nästa höst. Vet inte om vi får med dem alla men hoppas kan man ju.

Hoppas att du får en välförtjänt trevlig helg. Är på väg hem från jobbet snart för att äta krabba och sedan vara ledig hela helgen precis som du.

Shopping i skäris i morgon med mamma...

Vi ses

2009-10-02 @ 20:56:23
Postat av: Sirpa

Snygg bagage tag, vill också ha....

Ang olåsta väskor, hittade TSA godkända lås på Clas Ohlson idag, pris beroende på storlek, den jag valde kostade 69 kr(köpte 2st). Det är kodlåstypen där bygeln är en vajer. Passa förstås inte på en hård resväska, så nu funderar jag om och kanske tar tygisar... Reseadapter också inköpt på samma ställe. Pengar växlade, biljetterna utskrivna. Försäkring ska kollas nästa vecka. PUSST, men snart drar vi;=)

2009-10-03 @ 19:00:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0