Belgien Blue




Med en bil fullastad med hockeyspelare startade färden mot Stora Mossen imorse kl. 07.10. Väl framme var det mycket tid kvar innan matchstart. En morgonpromenad i Äppelviken blev det för min del. Att slå ihjäl tid med en promenad är inte helt fel. Området Äppelviken går inte av för hackor kan jag meddela.
Under min promenad passerades jag av Slovakiens hockeylag. Blev nästan rädd för  dom. Galet stora män, absolut inte pojkar.



Slovakien var i en klass för sig. Har aldrig sett något liknande. De lekte med våra gossar, som gjorde så gott de kunde på isen. Det var som om de hade sitt A-lag på isen. 7-1 vann Slovakien med. Titta på bilden så kan ni se skillnaden på våran tekare och deras. Belgien Blue eller kanske The Giants skulle kunna vara en målande beskrivning av detta lag från Slovakien.

Efter matchen åkte jag hem. Hade en del att göra hemmavid. Hängde tvätt och bestämde mig därefter för att inte göra nåt. Tog fram en brassestol och satte mig på framsidan och njöt för en stund av solen.

Väl vid ishallen igen umgicks jag med de andra föräldrarna (ute i solen) över en kopp kaffe. Väldigt trevligt.




Andra matchen för dagen var mot Finland. Ett Finland som var galet snabba. Våra gossar hann inte tackla dem. Det gick för fort helt enkelt. Förlust för SSK med 3-5.

Hur går det för dem? Den frågan har jag fått tre gånger idag. Hör till saken är att de har förlorat tre matcher av fyra så här lång i denna cup. Trots detta faktum blir mitt svar att det går bra. Våra grabbar möter ett enormt motstånd i denna cup. Trots förluster gör de ändå bra matcher.



Väl hemma gick jag loss i rabatten jag har på framsidan. Att arbeta i mina rabatter är som balsam för själen. Jag hinner tänka massor samtidigt som jag får en hel del gjort. Skön avkoppling.

Pratat med Melker har jag också gjort. Han har det bra ute på landet. Saknar min Lillfis, som jag inte är van vid att vara ifrån. Just för att jag inte är van vid att vara ifrån honom och för att det i sig skulle kunna göra att allt bara blir superjobbigt, bestämde jag mig för att göra det bästa av situationen denna påsk. Den inställningen har fungerat bra för mig. Jag har försökt att njuta av den egentid jag fått under dessa dagar. Har uppskattat ensamheten. Har njutit av promenader och av att styra tiden och dess innehåll alldeles själv. Kvalitetstid med min hockeyspelande son har självklart gjort allt mycket enklare. Det är jag väl medveten om.

Att göra något svårt till något bra det är vad jag har gjort dessa helgdagar. Kanske har det till och med varit bra och nyttigt för mig. Kanske låter konstigt, men så är det nog. Jag behöver liksom öva på att ta hand om mig. Det har jag gjort nu, och det  har gått bra :-)

Men när jag får hem min lillfis igen då ska jag pussa på honom.

Må så gott




Kommentarer
Postat av: Marie

Önskar dig en fortsatt fin påsk! Kram Marie

2010-04-04 @ 10:03:47
URL: http://hemochharmoni.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0