Egentid

Egentid blev jag rik på imorse. Helt oplanerat fick jag del av dagen alldeles för mig själv. Och, det var riktigt skönt!
Marcus var på sitt sommarjobb och Melker följde med sin farmor och hennes Leif till Nyköping och Kärleken var på jobbet. Plötsligt var jag ensamen. 

När mina måste var utförda passade jag på att lägga mig för en stund nere vid en av bryggorna. Vädret under förmiddagen i Trosa, var strålande. Det var en skön och välbehövlig stund. Någon gång ibland är det skönt att få vara ensamen.

När Marcus slutade för dagen hämtade jag honom då vi skulle åka för att inhandla hockeyutrustning. Han gick på is idag och hade växt ur både det ena och det andra skyddet. På Stadium i Kungens Kurva fann vi allt det vi sökte.

När Marcus tränade passade jag på att tillbringa tid hemma i radhuset. Bland annat klippte jag gräsmattorna, vilket behövdes. 

Nu återstår mindre än två veckor av min semester. Jag börjar mentalt ställa in mig på att det snart är dags för oss alla att flytta hem till radhuset. 

Med mig hemifrån fick jag grannpojken Max. Han erbjöds att följa med till landet vilket han ville. Melker som var helt ovetande blev glatt överaskad när Max kom, bara sådär - vilken glad överaskning, sa han. 

Men dessa gossar hade i lyckoruset över att få träffas igen, väldigt svårt att slå sig till ro för att sova. Den ena ville ha ljust i rummet medan den andra ville ha mörkt. Men nu sover de sött.

Det hoppas jag också på att göra snart..

Natti Natti

 



 


Kommentarer
Postat av: Marie KJ

Å, vad avis jag blir. Egentid (den valda ensamheten) är lyx!

Det blev billigt på Stadium gissar jag ;) Axel kunde ha alla sina grejer. Skridskorna lämnade till hockeyverksta´n för 400 pix så var han färdigekiperad för denna säsong (vilket är rekord i familjen Kilströms hockeyutsustningsinköp på 15 år)



Kram till dig vännen

2010-08-10 @ 08:10:01
URL: http://systermarie.blogspot.com/
Postat av: Garbo och jag

Tänk vad en liten stund för sig själv då och då kan göra för själen! Så skönt.



Jag börjar också ställa in mig på att semestern börjar gå mot sitt slut. Och det är med blandade känslor.



Kramkram

Ullis

2010-08-10 @ 13:19:19
URL: http://garboochjag.wordpress.com/
Postat av: Mammaxtre

Marie KJ, lyx är bara förnamnet. Jösses vad härligt att få tid för sig själv. Dyrt är också bara förnamnet på vad kalset kostade på Stadium. Men, jag hade rabatt på ett hockeyköp vilket gjorde nästan 1000 kr billigare. Det är jag glad för.



Ullis, min själ behöver mer semester. Visst är det svårt att stanna i nuet. Jag har ca 12 dagar kvar på min semester och börjar redan nu känna att den snart är slut. När man jobbar har man bara en helg, dvs 2 dgr. Jag har mycket semester kvar innan den tar slut. Nu skall det negativa tänket bort.....



Kram till er båda från mig

2010-08-10 @ 16:01:06
URL: http://mammaxtre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0