Themynta

Idag har vi haft ett regnigt Trosa. Både jag och min lillfis känner oss lite krassliga. Därför har vi tagit det lugnt idag. Men, en solig dag för lite sedan tog jag bilderna nedan.







Här ser ni den enda färgklick som vi (svärmor) har i en lång och bred slänt vilken vätter ned mot gräsmattan. Themyntan är riktigt fin och doftar emormt gott. Themyntan fick jag förra året av Sirpa & Anders. Tanken var att den skall breda ut sig i slänten, vilket den också gör. Men som ni ser nedan räcker detta inte till.



Jag är oerhört intresserad av trädgårdsarbete. Har som bekant tre rabatter hemma i radhuset, som jag är väldigt förtjust i. Tyvärr är jag en amatör utan några vidare kunskaper. Slänten är i stort behov av hjälp. Dock är jag inte kvinnan att klara av uppgiften. Jag planterar lite här och lite där i denna slänt och hoppas att det ska ta sig så småningom. Dock är det väldigt svårt då slänten består av hård lera och mycket sten. Themyntan, den är dock fin. Den är jag glad i.

Tips och råd emottages gärna.


Kommentarer
Postat av: Garbo och jag

Du tar ju så fina bilder - jag gissar på att du är supernöjd med kameran.



Mina fingrar är heller inte gröna och jag avundas dom som har intresse, ideér och engagemang för sina trädgårdar... Men jag är tacksam att jag har en granne som håller på för oss båda och att häcken är så låg att jag kan njuta av hennes blommor. Hihi



Kramkram

Ullis

2010-08-02 @ 19:02:32
URL: http://garboochjag.wordpress.com/
Postat av: Garbo och jag

PS Hoppas ni kryar på er snart. Lite mys inne en regning dag gör förhoppningsvis susen.

2010-08-02 @ 19:03:45
URL: http://garboochjag.wordpress.com/
Postat av: Pernilla

Härliga bilder! Vilka färger!



Tyvärr har jag inga tips att komma med, är fullständigt hopplös när det gäller trädgården!



Ha en bra vecka!



kram Pernilla

2010-08-02 @ 22:13:56
URL: http://vardagslyxhosnilla.blogspot.com
Postat av: Maria

Härliga bilder! Vore ju toppen om din svärmor hade några tips!! Måste ju ändå vara ganska bra om hon återkommer dit varje år!? :)



Jag älskar också trädgårdsarbete. Mitt enda problem är att jag inte har någon trädgård......Får vackert pyssla på balkongen istället.



Kram Maria

2010-08-03 @ 10:07:10
URL: http://mariaemb.blogspot.com/
Postat av: mammaxtre

Ullis, vad roligt att du tycker mina bilder är fina. Jag älskar den, min kamera. Men, jag har mycket att lära. Lillfisen vaknade imorse och sa att han inte hade ont i hjärnan längre. Vi har mått bättre idag, tack.



Pernilla, tack för din kommentar.



Maria,innan jag blev med tomt hade jag en balkong med många blomstrande krukor :-) Jag åtrekommer om Ungern.



2010-08-03 @ 19:41:50
URL: http://mammaxtre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0