Fredag kväll

Hej på er alla som kikat in,

fredag kväll har jag tillbringat med min tjejliga. Vi möttes upp i Stockholm och valde att gå till  "Och himlen därtill" för att ta något gott att dricka, innan vi gick vidare för att äta en bit mat. Och himlen därtill var ett urfint ställe vilket jag kan varmt rekommendera. Utsikten över Stockholm var fenomenal. Helt klart värt ett besök eller två. http://www.restauranghimlen.se/ 

Kvällen i övrigt bjöd på god mat, dålig service och en massa härligt prat. Julklappsutdelning enligt sedvanlig tradition skall också nämnas i sammanhanget. Det är så trevligt med traditioner som hänger med år efter år efter år....Marie B, Sirpa och mina söners gudmor Viktoria. Mina vänner sedan gymnasietiden. Helene var också med ikväll men hon hann gå innan det var dags för fotografering :-)

Kvällen till ära valde jag att ta tunnelbanan. På tunnelbanan när klockan nästan blivit till natt satt jag och reflekterade över att det är väldigt många som är ute sent på kvällarna, så pass att alla inte fick sittplats. Själv tillhör jag kategorin som vanligtvis håller sig hemma- eller i en ishall under kvällstid :-)

Natti Natti

Kommentarer
Postat av: LiseLotte

Det har jag också blivit förvånad över att så många ändå åker tunnelbana/pendel.Själva åkte vi till Globen och njöt av skönsång efter en minst omtumlad dag för min sambo som fick sladd i 100 km/tim och åkte på två hjul mot mittvajern och fick på något sätt ner bilen och styrde rakt in i en snövall på motorvägen. Allt detta hände på fm och jag fick först veta det när han sent på em när han åkte hem i hyrbil. Änglavakt?

Kändes bra att kunna åka till Globen tillsammans.

2010-12-04 @ 10:26:09
URL: http://liselottesj.blogspot.com/
Postat av: Marie KJ

Här är en artikel om vad som händer på mitt jobb: http://ekuriren.se/nyheter/sormland/1.884905-medhelp-tar-over-larmcentralenJag har 300:- från Gun till dig för New body grejerna! Skickar med maken på måndag tillsammans med tidningar!

2010-12-04 @ 17:01:08
URL: http://systermarie.blogspot.com/
Postat av: Min plats i solen

Vilken härlig tjejkväll ni hade! :) Riktigt fina vänner är en skatt och rikedom som inte går att mäta i pengar. :)Ha en fortsatt fin helg!Kram Lotta

2010-12-04 @ 20:16:30
URL: http://minplatsisolen.blogspot.com
Postat av: mammaxtre

LiseLotte, änglavakt synes han ha haft maken din. Vad skönt att allt gick bra.Marie KJ, vad spännande och roligt och utvecklande för dig. Tidningar och pengar blir trevligt :-)Lotta, vänner är den familj man väljer själv.

2010-12-04 @ 21:51:20
URL: http://mammaxtre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0