HelveteshostaMorgonens match var mot Timrå och slutade med vinst för sonen och hans lagkamrater.Melker är måttligt road av storebrors hockeymatcher. Istället för att följa matcherna ägnar han sig bland annat åt att lösa detektivarbete i en pysselbok.Mellan dagens matcher besökte vi Paradisbadet. Jag badade inte men väl Melker och hans pappa. Jag gillar inte att visa upp mig i bikini. Då kan ni snart räkna ut att omklädningsrum är något jag helst undviker. Har inget svar på varför jag finner detta som olustigt på gränsen till obehagligt.Eftermiddagens match var mot Piteå och även den slutade med vinst för vårat SSK. Roligt för grabbarna med två vunna matcher av två möjliga.

Jag har sedan några veckor innan jul inte känt mig kry. Dagarna innan jul kom hostan som ett brev på posten. Nu har hostan kommit att verka som en helveteshosta. Den tar fullständigt knäcken på mig. Lungorna är trötta. Hela jag är slut. Hostar galet hela tiden. Hostar så pass att jag ibland inte kan hosta för att jag inte får luft. Denna eländiga hosta blir bara värre och värre. Hostan gjorde att vi idag kände det som nödvändigt att välja bort middag på restaurang. Det blev hämtmat från en kinakrog i närheten istället.

Imorgon är det en hockeymatch. Därefter är det hemfärd för våran del. För Marcus och hans lagkamraters skull så hoppas jag att de blir kvar i cupen även under torsdagen. Det vore roligt för dem.

Hoppas trötta jag ska somna fort som sjutton nu. Jag vill vila från att hosta.

Må så gott


Kommentarer
Postat av: Maribella

Måste vara något som går....hostar som en tok sedan igår kväll!

2010-12-29 @ 07:39:39
URL: http://www.maribellassk.blogspot.com
Postat av: Marie KJ

Jag har redan haft den men är nu frisk. Kommer det slem?

Krya på dig hälsning Marie

2010-12-29 @ 08:35:52
URL: http://systermarie.blogspot.com/
Postat av: Giggi

Usch, stackars dig, har själv hostat sedan dagen innan julafton och är också trött på det. Har du cocilana? Så att du får sova... Längtar efter att ses, kram Giggi

2010-12-29 @ 08:43:42
Postat av: Åsa

Krya på dig nu!!! varma kramar Åsa

2010-12-29 @ 09:20:02
URL: http://livetsvackrating.blogg.se/
Postat av: Anna

va jobbigt med hostan men jag tycker du ska kolla upp de, behövs nog antibiotika.

Har haft en hosta i 2 månader en gång och de tog död på en nästan, aldrig mer hoppas jag.

Krya på dig nu! kram Anna

2010-12-29 @ 10:17:17
URL: http://annaadanirsvardag.blogspot.com
Postat av: Lisa

Hej hopp, nu kikar jag in igen. Har jag inte sagt det förut, så säger jag det nu, du tar jättefina sportbilder! Vad använder du för kamera? Fotar du i jpg eller raw?

Igår var vi på badhus, jag var sur som en citron för jag hade verkligen ingen lust, men det brukar gå över. Jag fryser alltid i badhus.

2010-12-29 @ 14:02:35
URL: http://www.majamyra.se
Postat av: Marie

Krya på dig vännen!

Kram Marie

2010-12-29 @ 15:11:19
URL: http://hemochharmoni.blogspot.com
Postat av: Min plats i solen

Din stackare! Med astma vet jag hur jobbig och tröttande den där hostan kan vara. Krya på dig bloggvännen. Skickar styrkekramar till dig!Kram Lotta

2010-12-29 @ 16:28:36
URL: http://minplatsisolen.blogspot.com
Postat av: 2BarnsMamman

Hoppas hostan ger med sig! God fortsättning önskar jag dig trots allt

2010-12-29 @ 20:37:39
URL: http://ihuvudetpamamma.blogspot.com/
Postat av: Åsa!

Så jobbigt med hostan. Kanske dags att söka hjälp?

Krya på dig kramar!

2010-12-30 @ 14:28:20
URL: http://bitihopdax.blogspot.com
Postat av: Grodmamman

Tycker som du när det gäller badhus. För mig handlar det mest om att jag känner mig som en flodhäst i bikini, å andra sidan gillar ju flodhästar vatten...

Hoppas verkligen att du får hjälp med din hosta, det låter verkligen inte kul.

Hoppas att det går bra för sonen i hockeyn!:)

Kram

2010-12-30 @ 17:18:13
URL: http://grodmamman.blogspot.com
Postat av: Sofia

Gott Nytt år! ♫˙·٠•●♥ ღ•*¨`*•♥Ha det gott så ses vi nästa år! Krya på dig!!!Kraam S.

2010-12-30 @ 17:24:25
URL: http://signe-1.blogspot.com
Postat av: mammaxtre

Maribel, hoppas innrligt du drabbat av en lättare version än den jag har fått besök av.Marie KJ, tack snälla för din hälsning. Och ja det kommer slem ibland och ibland inte :-(Gisela, jag längtar också efter att ses.Åsa, tack!Anna, jag ska vänta lite till innan det blir dags att söka läkarhjälp. Tack för din kommentar.Lisa, du anar inte vad jag blir glad av att läsa din kommentar. Som jag käömpar med att ta bra bilder. Något jag för övrigt är urdålig på. Tar hur mpnga som helst men för få av dem blir ngt att ha. Kameran är en Panasonic Lumix GF 1. Till den har jag ett pannkaksobjektiv samt ett zoomobjektiv. Instruktionsboken är svår att förstå, för mig. Kameran är bra, jag har dock massor att lära för att hantera den och därmed få bra bilder. Om jag fotar i Jpg eller Raw har jag tyvärr absolut ingen aning om. Sorry. Tack snälla du!Marie, tack!Lotta, styrkekramar är precis vad jag behöver just nu. Tack!2Barnsmamman, tack snälla för din kommentar.Åsa, kanske det, men jag ska vänta lite till innnan jag går till farbror doktorn. Tack för din kommentar.Grodmamman, det roliga är att när man besöker ett badhus eller en strand då ser man (ju) att den perfekta kroppen inte finns. Vi är knäppa du och jag....Sofia, Gott nytt år till dig också och Tack!

2011-01-02 @ 11:37:21
URL: http://mammaxtre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0