Rensa hjärnan

Hej alla rara ni som besöker min blogg,
ännu en lördag som inte alls blev som jag hoppats på. Spunk på en tiogradig skala led jag av idag. Marie KJ förstår ordets innebörd. Tog en längre promenad i min ensamhet för att rensa hjärnan. En promenad i snöblandat regn, modd alternativt vattenpölar lika stora som mindre sjöar. Fick ingen energi av promenaden, kanske denna långa promenad var för kort. Jag försökte iallafall...



Energi får man dock av underbara Maja. Under förmiddagen ringde hon och sin mamma på dörren för att låna lite grejer till en snögubbe de byggt. Majsan ville stanna hos oss. Såklart fick hon det. Här ser ni henne i Melkers rum



Energi får man också av givmilda barn. Idag kom Malin hem med ett par svarta leggings i jeans till mig. Blev så glad att jag satte på mig dem direkt. Tack Malin det var snällt.



Ikväll har vi haft en melodifestival kväll hemma hos oss med familjen Westberg. Trevligt och alldeles lagom. Fika, goda kakor, chips, dipp morötter, gurkstavar och blomkål. I glasen har vi (jag och Anne-Marie) haft Freixenet. Öppnade en flaska som vi fick av dem på nyårsafton. Tydligen tjejdricka. Öl föll männen bättre i smaken.



Jag är helt slut i kropp och själ. Nu vill jag falla i sömn. Vill ha dröm och dvala samt god sömn på det.

Natti Natti

Kommentarer
Postat av: Giggi

Hejsan Lotta! Vad gulligt av Malin att handla leggings till dig. Inte helt fel att ha en klädintresserad dotter. Jag längtar till att Becka kommer upp i den åldern, misstänker att hon kommer att vara mycket bättre på att handla rätt typer av kläder än vad jag någonsin har varit. Hoppas att din söndag blir spunkfri. Min skall fyllas av skridskoåkning i tövädret.

2010-02-28 @ 09:44:37
Postat av: Marie KJ

Snygga leggings på en snygg mamma!

2010-02-28 @ 12:46:31
URL: http://systermarie.blogspot.com/
Postat av: Marita

Ja, och vilken snygg tröja till!!

2010-02-28 @ 15:30:31
Postat av: mammaxtre

Gisela, jag fick en spunkfri söndag. Hoppas er dag blev fin.



Marie KJ, snygg vet jag inte. Jag har aldrig känt mig fulare. Tackat ändå för komplimangen :-)



Marita, tröjan är en tunika som jag håller upp aningens när Marcus tar bilden. Den är fin, tycker jag med. Det bästa av allt är att den bara kostade 75 kronor på MQ rean :-)

2010-02-28 @ 19:01:44
URL: http://mammaxtre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0