Blixtvisit

Hallå där,
Vart tog denna lördag vägen? Den försvann på tok för fort.





Idag åkte vi på en blixtvisit till landet. Så lite tid men så mycket vilja att tillbringa mer tid ute på landet. Man får vara glad för de stunder vi får där ute. En blixtvisit är bättre än ingen visit.

Snö fanns det gott om även i Trosa. Plogning av vägar var bra mycket bättre än hemmavid.

Plogningen hemmavid är under all kritik. Ikväll när jag parkerade bilen fick jag kämpa för att få in bilen på parkeringsplatsen. P.g.a av all snö fick jag ge upp för att söka upp annan plats. Jag var helt klart rädd att fastna med bilen i snön När jag väl fann en ruta fick jag kämpa (igen) för att klara av att parkera. När jag lämnade bilen efter att ha lyckats parkera den, luktade det bränt. Inte bra, inte bra alls.....

Jag är vän av vintern. Jag finner ingen anledning att klaga nu när vi äntligen fått en riktig vinter. Men plogningen, den är under all kritik. Där finns mer att önska.

Ikväll har jag och Melker myst i soffan och tittat på Melodifestivalen. Han är vän av musik varför han självklart fick vara uppe för att se programet. Om någon i denna familj ska se melodifestivalen så är det han som ska göra det :-)

Ola var hans favorit. Efter alla andra bidrag gav han omdömet - sådär. Dolphs uppträdande tyckte han också om.


Sångaren i Pain of Salvation (tror gruppen hette så) hade trasiga byxor på sig. Melker tyckte att det var konstigt att han inte märkte att de var trasiga när han satte dem på sig :-)


Grattis Jenny på födelsedagen!

Må så gott alla ni som hittat hit


Kommentarer
Postat av: Nena in da USA

Åh vad vackert! Vi har fått fin snö här nu med men det är ju långt ifrån så mycket som i Sverige och den varma solen tär på snön som inte brukar ligga så länge.

Vi har bokat biljett hem till Trosa i mitten på mars och hoppas att det finns lite vitt kvar då med (fast isf kan jag tänka mig att alla där hemma är urless på snön... men soliga marsdagar med snö kan ju vara sååå underbara!)

Ha det gott!

2010-02-07 @ 17:11:36
URL: http://indausanda.blogspot.com
Postat av: mammaxtre

Nena, jag är säker på att det finns snö kvar i mars :-)

2010-02-07 @ 20:16:20
URL: http://mammaxtre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0