Ingen mor & son film

Hallå där,
jag känner mig så glad över att det bara är fredag idag. Tänk så mycket ledighet det är kvar av denna helg. Känns väldigt lyxigt må jag säga.



Efter en förmiddag i hemmets lugna vrå gick Melker ut för att leka med Max i snön och jag for till Heron city för att möta upp mina äldsta barn. Vi hade sedan tidigare bestämt att vi skulle gå på bio denna eftermiddag.



Endast ett av mina barn dök upp :-(

Marcus fick välja film och valde med viss tvekan "Trubbel i paradiset". Han hade sett trailers på den och tyckte att filmen verkade kul. Med facit i hand kan jag berätta för er att denna film är ingen mor & son film. Det är en film som man ska se med sin käresta eller med vänninor. Jag hade stor behållning, och han hade lite mindre behållning skulle man kunna säga. På Heron träffade jag min fd svägerska Anette och hennes sambo. De skulle kika på Sherlock Holmes. Den kanske hade passat Marcus bättre. Anette och hennes sambo hade för övrigt redan sett Trubbel i paradiset. Detta tillsammans. Tror banne mig inte att jag skulle få med Kärleken på en tjejfilm...



Den här filmen måste jag bara se. Har ingen aning om när den har premiär. Den verkar hur bra som helst. En relationsfilm som jag vill se med en vännina/vänninor. Ingen mor & son film :-)

Här vankas det snart mat.  Därefter hoppas jag på en slapparkväll i vårat vardagsrum, där man numera kan vistas. Fortfarande glad över detta :-)

Trevlig kväll önskar jag er.

Kommentarer
Postat av: Maribella

Äsch! Det är väl inte VAD ni gör ihop utan ATT ni gör saker tillsammans!

Kram och god fortsättning!

2010-01-01 @ 22:09:43
URL: http://maribellassk.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0