Dagens reflektioner

Sedan bloggen kom in i mitt liv har jag blivit väldigt duktig på att reflektera. Idag tänkte jag bjuda på tre reflektioner som jag gör efter denna måndag.

1. Som jag är glad över att inte vara konflikträdd. Att inte vara rädd för att göra mig obekväm och att våga. Det är en av mina styrkor. Idag fick jag nog! Blir galen på grannar som inte tar sitt ansvar för samfälligheten och jourveckan som rullar för varje hus i området där vi bor. Idag var jag tvungen att markera. De hus som struntat i att klippa gräset. De fick veta att de inte tagit sitt ansvar. Vips så blev gräset klippt. Hade jag varit rädd för att vara obekväm. Rädd för konflikter. Då hade gräsytorna i vårat radhusområde fortsatt varit misskötta.

2. Som jag blev glad över ett telefonsamtal idag. Jag blev erbjuden ett chefsjobb. Jag sa att jag blev smickrad. Jag sa att jag hoppas att det kan hända mig igen, att bli erbjuden ett bra chefsjobb. Men, jag är lojal. Jag kan inte svika dem som föväntar sig att jag ska träda i tjänst den 23 augusti. Oerhört lockande att tacka ja till jobbet som skulle passa mig perfekt. Men, jag kan bara inte tacka ja, nu när jag nyligen tackat ja till annan chefstjänst. Sån är inte jag. Jag måste tänka på mitt eget varumärke. De var för sent ute. Kanske en annan gång... Men smickrad, det blev jag.

3. Tiden. Vart tar den vägen? Jag slutade i bra tid för att jag ville hinna med en massa men också få tid att njuta av sommarkvällen. Plötsligt är kl. 20.30. Och nu är den 21.30. Jag hann inte allt jag ville men ändå en hel del. Med tanke på att det bara är jag och Marcus som bor hemma i radhuset för tillfället trodde jag i min enfald att jag skulle hinna med mer än jag brukar. Men så blev det inte idag.

Må så gott

Kommentarer
Postat av: Garbo och jag

Kommentarer till dina reflektioner:

1. Bra!! Helt rätt!!

2. Snyggt att du sträcker på dig och känner hur bra du är! Dom ville ha DIG!

3. Tiden... Ja, den kommer och går oavsett hur vi beteer oss.



Jag blir glad när jag läser ditt inlägg, eftersom jag uppfattar dig som en person med stark självkänsla och självförtroende.



Befriande att läsa!



Kramkram

Ullis

2010-06-28 @ 21:50:46
URL: http://garboochjag.wordpress.com/
Postat av: mammaxtre

Ullis, min kära vän i cyberrymden. Tack!

2010-06-29 @ 20:28:25
URL: http://mammaxtre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0