En konst

Idag hade jag ingen matlåda med mig till jobbet och inte hade jag pengar i plånboken så att det skulle räcka till mat i personalmatsalen. Passade därför på att åka ut på lunchen. På så sätt hann jag med att göra ett mindre inköp på Makeup Store, precis vad jag behövde.

Att äta lunch i min ensamhet har jag svårt för. Avnjöt en underbar Sushi på Lunahuset i Södertälje. Trist ställe med en Sushi som är oslagbart god. Vad ensamt och trist det är att äta på restaurang själv. Åt upp maten snabbare än blixten. Hur lär man sig att njuta av att äta ute utan sällskap? Endel kan konsten att koppla av, ser så ut när man ser sig omkring. Jag vet banne mig inte hur man gör. Åtminstone inte ännu.

Idag hissar jag eye primer. Ni som använder ögonskugga men är missnöjda över att den inte sitter kvar så länge. Pröva att ha eye primer som underlag. Ögonskuggan sitter kvar hela dagen lång.

Idag dissar jag dyra parkeringsavgifter. 15 kronor för att stå parkerad i en timma i Södertälje. För lite sedan fick man stå parkerad i tre timmar för tio kronor på samma parkering.

Nu ska jag bläddra i min nya mama tidning. Det blir ett skönt avslut på denna onsdagskväll.

Må så gott





Kommentarer
Postat av: Sirpa

Yes, eye primer is the shit. Hittat en superbra från Lumene.

2010-03-18 @ 07:28:47
Postat av: Marie KJ

Använder aldrig ögonskugga men har ju primer under foundationen, gör skillnad!

2010-03-18 @ 07:49:32
URL: http://systermarie.blogspot.com/
Postat av: Marie KJ

Ok, ett tag trodde jag att vi var vänner... men så är det tydligen inte :( Blev inte ens tillfrågad om jag ville tugga sushi... så ditt martyrskap om lunch i ensamhet kan du lägga ner :)

//Magnus

2010-03-18 @ 22:46:16
URL: http://systermarie.blogspot.com/
Postat av: mammaxtre

Magnus, som salt på såren kan jag berätta att jag i min ensamhet satt och tänkte tanken om hur trevligt det hade varit om din fru hade varit med :-)



Jag lovar att fråga nästa gång, absolut.

2010-03-19 @ 06:46:00
URL: http://mammaxtre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0