Blockerad

Hej och go kväll på er,

jag har varit dum nog att tacka ja till att certifiera mig som dialoghandledare. Jag tänkte att förslaget jag fick om denna utbildning och uppdrag kom bra i tiden då jag känner att jag står lite och stampar. Känner nu att jag tagit vatten över huvud, vilket är en otroligt påfrestande känsla. Idag har jag arbetat hemifrån med anledning av att jag behövde lägga upp presentation, dagordning och program inför mitt första uppdrag och certifiering. Men, det står helt still. Jag kommer ingen vart. Känner mig helt blockerad. Inte likt mig alls. Även om jag är trög ibland brukar jag ganska snabbt komma igång. Men inte idag (suck).





När jag idag hämtade hem Melker på dagis passade jag på att hämta även Max. De fick åka kälke hem, finns som bekant gott om snö :-)  Efter en stund hemmvid kom lilla Maja förbi. Hennes pappa Robert kom för att prata med mig om Astrid Líndgrens värld. Medans han pratade började lilla Maja att klä av sig, hon ville stanna kvar. Det fick hon självklart göra. Maja har vattenkoppor sedan igår. Två veckor från det Max fick sina koppor bröt hennes ut. Vi letar koppor på Melker varje dag, men hittar inga. I skrivande stund är Melker hemma hos Max oxh Maja. Grannsamverkan på hög nivå har vi tillsammans med familjen Westberg.



Denna bild har jag tagit för att Marie KJ i ett av mina tidigare inlägg undrade om trösklar behövs. Och svaret är att det behövs. När vi bytte ut alla dörrar efter att ha lagt nytt golv passade inte de gamla trösklarna (storleksmässigt) längre. Utan tröskel blir det ett glapp. På bilden syns glappet mellan hallgolvet och golvet i tvättstugan. Så kan man inte ha det :-(


Nu skall vi åka till Nyköping för att förhoppningsvis se SSK vinna över Nyköping i DM, semifinal. Heja, heja!

Må så gott

Kommentarer
Postat av: Marie KJ

Ok, jag ger mig. Ni behöver trösklar. Vattkoppor är hur smittsamt som helst, blir han inte smittad nu lär han aldrig bli det (för då har han redan haft det, om än i hur lindrig form som helst)

Heja SSK!

2010-03-03 @ 20:33:16
URL: http://systermarie.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0