Gäsp

Igår kväll efter att Lillfisen var nattad kände jag hur tröttheten kom över mig. Klockan 20.00 kunde jag lätt ha bäddat ned mig. Då mina två äldre barn inte kommit hem ännu, från jobb och träning, valde jag att vänta in dem. 

Väl kl. 21.00 bäddade jag ned mig tillsammans med en ny bok. Ganska snart ville mina ögon inte läsa mer.

Tyvärr slutar sagan om den goda och välbehövda sömnen där. Kl. 23.00 vaknade jag, och har därefter gjort mitt bästa för att somna om utan att lyckats så bra.

Det finns så mycket för mig att fundera på just nu. Jag står mellan olika val. Ett val som skulle passa mig som handsken, men som jag inte kommer att kunna tacka ja till p.g.a. min livssituation. Ett val som det förmodligen blir, men som jag är lite skrajsen för. Utöver det har jag fått ett erbjudande som jag skulle vilja tacka ja till, men som jag förmodligen kommer att tacka nej till.

Livet måste gå ihop. Barnen och livskvalitet går före.

Som grädde på moset finns det även annat att fundera över.  Synd att man blir av med sin sömn när man behöver den som mest....

Snart dags för mig att väcka min Lillfis. Arbetsdagen för oss båda börjar snart.  Jag ska till jobbet och han till dagis.

Igår kväll hade jag inte tillgång till min dator varför gårdagens inlägg kommer först idag.

En bra dag önskas er alla.


Kommentarer
Postat av: Sirpa

Livskvalitet och barn självklart, men du då Lotta?



Glöm inte bort dig själv i detta, barnen växer upp och flyger ut och då blir du kvar. Det om något är livskvalitet, att tänka på sig själv en smula också och låta familjen ta mer ansvar och växa => delegera mera.



Valen som du nu säger dig välja bort, gör inte det. Fungerar det inte så klandrar ingen dig för detta och du har full frihet att ångra och göra om. Så följ ditt hjärta i dina val och var lite mer "egoist".

2010-03-17 @ 07:38:18
Postat av: mammaxtre

Sirpis, det är inte riktigt så enkelt är jag rädd. Vi får pratas vid om det på tjejmiddagen nästa helg.

Kram till dig

2010-03-17 @ 20:52:19
URL: http://mammaxtre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0