Stockholm

Under förmiddagen hade jag ett möte inbokat i Stockholm. På tunnelbanan in till stan hade jag sällskap av en bra bok.  Det gick fort att ta sig till Stockholm med näsan i en bok.



Väl framme hade jag några minuter på mig att insupa atmosfären i Stockholm. Gick en sväng förbi Hötorget och njöt av all denna blomsterprakt. Vädret var helt fantastiskt, med en sol som värmde gott.

Mötet tog längre tid än planerat och jag hade en annan mötestid att passa varför det blev till att skynda sig till tågstationen. Affärerna viskade mitt namn och ville att jag skulle komma in och kika. Om jag hade kunnat hade jag inte tvekat. Men, med en tid att passa så gick det inte denna gång :-(

Stannade till vid en Waynes Coffee och köpte med mig en stor Latte och en smörgås i påse. Lunchen intogs på tåget. Nöden har ingen lag. Jag var extremt hungrig och hade inte tid att stanna för att äta lunch.

Trots att jag gjorde mitt bästa för att hinna kom jag sent till mötet. Bussen var försenad p.g.a broöppning (grrr).




Denna brandsläckare köpte vi på Rusta i förra veckan.  Den passar så bra hemma hos oss, vit och svart som den är. Lite roligare än den sedvanliga röda. 

Tidigare har jag inte tyckt om Rusta. För rörig affär med en oreda på hög nivå. Om jag ska hissa något i detta inlägg får det nog bli Rusta. De har nämligen skapat ordning och reda. Det var som att stiga in i en helt ny affär.
Sen har de snygga brandsläckare också :-)

Må så gott

Kommentarer
Postat av: Marie KJ

På Rusta kan man fynda, det har jag lärt mig (har ju jättefina fotoalbum därifrån) Men Jysk kan man låta bli att gå in på!

2010-03-22 @ 21:11:43
URL: http://systermarie.blogspot.com/
Postat av: sara

härlig blomsterprakt och kanon med en vit brandsläckare, smälter ju in bättre i de flesta hem.

2010-03-22 @ 22:59:12
URL: http://micasasara.blogg.se/
Postat av: Maribella

Har sett släckaren och är riktigt sugen på en, men jag vet inte om jag tror att de funkar när de kommer från Rusta....?!?

Varför ska sånna där nödvändighets prylar vara så fula? Som brandsläckare, stickkontakter, tandkrämstuber och framförallt VATTENSLANGAR! Vem vill egentligen ha en orange, gul eller grön ful härva på husväggen hela sommaren...?

Ja du, det är riktiga I-lands problem!

Ha en bra dag!

2010-03-23 @ 06:56:40
URL: http://maribellassk.blogspot.com
Postat av: mammaxtre

Maribel, klart att brandsläckaren kommer att fungera :-)



Numera finns det fina stickkontakter och vattenslangar också för den delen. Det går framåt på den fronten. Fler än du och jag som vill matcha vattenslang med husfärgen :-)



Sara, tack för att du lämnade en kommentar.



Marie KJ, på Jysk kan man beställa specialsydda gardiner. Det gjorde vi till landet. Vi är supernöjda. Vilka mått man vill, massor av tyger att välja emellan.Man får precis som man vill ha det. Förutom det faktumet håller jag med. Trist butik.

2010-03-23 @ 07:09:11
URL: http://mammaxtre.blogg.se/
Postat av: Frida-FantastiskaMamman

Tror inte att de viskade ditt namn utan snarare SKRRRREEEEEEKKKK hihi...men kan man inte så kan man inte hihi..

Kramisar<3

2010-03-23 @ 13:46:05
URL: http://fantastiskamamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0