Skridskoskola









Imorse klockan 08.20 var det dags för Melker och kompisen Max att börja på skridskoskola i SSK.s regi. Melker var klart nervös på vägen dit och innan han kom ut på isen. Han lärde sig att åka skridskor i vintras men hade idag svårt att hitta balansen. Det var en trött kille som gick av isen. Han ramlade många gånger och tyckte inte att det var så roligt att inte vara lika duktig som han var i slutet på förra vintern. Max och Melker hamnade i olika grupper. Max är ett år före i skrodskoåkning och mycket duktig. Det gjorde nog sitt till idag. Hoppas bara att han vill gå nästa lördag.

Hjälm med visir tyckte han inte om alls. Det blev plötsligt suddigt att se :-)

För mig kändes allt väldigt bekant. Istället för att ha Marcus i spelarbås och på isen i Scaniarinen var det nu Melker :-)

- - - - - - -

Kristin Kaspersen och Elizabeth (good Enough) Gummesson förespråkar båda två vikten av att vara sann mot sig själv. Det har jag varit mot mig själv idag.

Jag har varit mycket snäll mot mig själv. Jag har lyssnat på vad jag vill och levt därefter. Utöver skridskola och en tur till IcaMaxi har jag bara varit hemma. Jag har till och med vilat. Har legat i soffan omsvept av en filt. Jag har bläddrat i blanka tidningar och stundtals blundat och njutit av att vila.

I vanlig ordning har jag även städat här hemma. Dock utan press och stress. Att städa utan att ha annat i kalendern att anpassa sig efter gjorde det mycket lättare.

Jag har haft en toppenbra dag. Som en extra bonus har jag även haft mina barn hemma. Inte alla samtidigt, men jag har träffat dem alla tre :-)

Nu är det NHL match på tv. Ska kika på den och hoppas på att få se Marcus i publiken. Han är på plats I Globen med laget.

Hoppas ni alla får en fin helg!

Kommentarer
Postat av: Min plats i solen

Härliga bilder på Melker! Då jag var tonåring var jag under några år instruktör på en skridskoskola (tidiga lördagsmorgnar under vintermånaderna, tänk vad en tonåring är villig att göra för att tjäna pengar) och det var häftigt att se alla dessa barn som började med staplande steg på isen och slutade som om de aldrig hade gjort något annat än åkt skridskor.



Det låter som du har haft en härlig dag. Det är viktigt att vara sann mot sig själv. Det behöver vi nog alla öva på med jämna mellanrum.



Jag hoppas söndagen blir lika fin den!

Kram Lotta

2010-10-10 @ 08:49:34
URL: http://minplatsisolen.blogspot.com
Postat av: A

coolt :D

2010-10-10 @ 09:18:34
URL: http://annnaaah.blogg.se/
Postat av: Åsa

Härliga bilder! Låter härligt att ligga nerbäddad i soffan och ta det lugnt, kanske borde göra det idag! :)

2010-10-10 @ 12:44:02
URL: http://asa-s.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0