Sista matchenDå har grabbarna spelat sista matchen tillsammans. Sista matchen för Marcus i SSK tröja. Med några i laget har Marcus spelat ihop med sedan hockeyskolan vid 5-6 års-ålder. Nu går de inom kort skilda vägar.

Livet handlar om möten och avsked. Sorgligt på sitt sätt. Att vända blad och börja på ett nytt kapitel behöver inte vara dåligt dock. Det är (ju) början på något nytt.

Sista matchen var inget man skriver hem till mor om. Marcus gjorde dock ett mål och hade många chanser. Det var roligt för honom som haft måltorka. Förlust mot Nyköping med 6-3.

Laget är inte samma lag som i början av säsongen. Några har slutat, några är skadade, några har redan börjat i nya lag. I kvällens match hade vi 8 stycken 96-spelare med.

Allt har ett slut och det är dags att gå vidare. Jag kommer att sakna alla trevliga föräldrar. Jag kommer att sakna just detta lag. Urfina grabbar.

Träning är inplanerat i tre veckor till. Efter den 12 mars är det slut. Imorgon skall Marcus och några av lagkamraterna provträna för BJ i en annan klubb. Jag håller tummarna.

Kvällens reflektion är att det är himla bra med "on demand" Missade kvällens avsnitt av Solsidan. Men har nu sett det i allafall :-)

Varför går helgerna så fort. Jag vill ha mer helg. Två dagar räcker inte för mig......

Tack alla rara ni som hittar hit.

Kommentarer
Postat av: LiseLotte

3 dagar vill jag ha! Helg alltså.Min käre sambo var också på isen idag. Titt som tätt är han där och dömer, hockeydomare som han är. ;))

2011-02-20 @ 22:15:27
URL: http://liselottesj.blogspot.com/
Postat av: Maribella

Håller med, borde vara minst tre dagars ledighet/vecka!

Kram

2011-02-21 @ 07:32:33
URL: http://www.maribellassk.blogspot.com
Postat av: Stina

Kram till dig som alltid är så snäll.:-) Stina

2011-02-21 @ 08:25:55
URL: http://hemmapalandet.blogspot.com
Postat av: Fröken Grön

Helg och hockey låter som en synnerligen trevlig kombination!

Tack för att du hälsade på "hos" mig!

/Anna-Karin

2011-02-21 @ 09:21:33
URL: http://frokengronsblog.blogspot.com
Postat av: carolina

Såg att du skulle till London...min vännina vill att vi åker dit över en weekend....du kanske har lite tips att ge mig.Kram//

2011-02-21 @ 09:27:14
URL: http://nilspersgarden.blogspot.com
Postat av: Ensamma mamman

Människor kommer in i ens liv för att man behöver dom eller att dom ska lära oss nått. När dom har gjort det dom skulle försvinner dom för att lämna plats åt andra. Tror att det kommer bli jätte bra även om det är slut nu och sorgligt. Kram

2011-02-21 @ 10:13:32
URL: http://mittlilla-kaos.blogspot.com
Postat av: Åsa

för Marcus skapas nya utmaningar även om det känns tungt att bryta upp från ett lag dar man känner varandra..hoppas att allt löser sig för honom

kram Åsa

2011-02-21 @ 12:38:31
URL: http://livetsvackrating.blogg.se/
Postat av: Åsa!

Det kan vara jobbigt att byta lag, men också utvecklande. Många slutar med sin idrott när det kommer till den punkten att de måste byta lag, tyvärr... Hoppas han hittar ett nytt lag där han kan trivas och utvecklas, din son!

2011-02-21 @ 12:40:57
URL: http://bitihopdax.blogspot.com
Postat av: emily

visst går tiden fort .. det är lite läskigt ibland, eller ja oftast! fy sjutton .. :(

2011-02-21 @ 13:34:27
URL: http://emslo.blogg.se/
Postat av: Kristina

Visst är det konstigt när en epok är över. Även vi föräldrar måste få sörja lite. Kontakter man skapar med andra föräldrar inom idrotten är värdefulla. Men liten blir stor och måste få stå på egna ben eller skridskor om de så vill :)

Jag vlir minst sagt avundsjuk när du skriver om London. Jag älskar den staden. Försök inte göra allt bara, det är bättre att komma tillbaka igen.

Kram Kristina

2011-02-21 @ 15:22:12
URL: http://mammamedambitioner.blogspot.com
Postat av: mammaxtre

LiseLotte, tänk så mycket gemesamma nämnare vi har :-)Maribel, tre dagar vore kalasbra.Stina, tack själv.Anna-Karin, helg och hockey är en trevlig komination :-)Carolina, så snart jag har varit där så hoppas jag på att ha en massa tips till dig :-)Ensamna mamman, det är allt lite sorgligt. Men livet går vidare och nya möten och avsked väntar.Åsa, jag hoppas också att det ska lösa sig till det bästa. Tack!Åsa, jag är glad att han vill fortsätta. Det är en brytpunkt i denna ålder. Det har oroat mig endel. Men ett steg i taget. Tack rara du.Emily, tiden den rusar iväg. Läskigt, det håller jag med dig om.Kristina, tack snälla för din kommentar. Du verkar förstå precis vad vi går igenom. Jag sörjer lite men har samtidigt gått vidare. Man har haft tid på sig att mentalt ställa in sig :-)2011-02-26 @ 16:18:01
URL: http://mammaxtre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0