Över tröskeln

Hallå alla denna söndagskväll,

De flesta av er vet att jag har svårt att ta mig över tröskeln. Den där tröskeln vars vägar bär mot motion och bättre kondition och muskler och bättre sömn och mer energi.

Igår morse hade jag för avsikt att ta mig ut på en Powerwalk. Men jag orkade inte.

Imorse funderade jag på det, men valde att göra annat. Ända tills det slog mig att tiden verkligen fanns. Jag hade tid. Det blev liksom svårt att komma med undanflykter.

Jag valde därför att snabbt (innan jag hann ångra mig) klä om till träningskläder. Därefter bar det iväg. Jag tog mig över tröskeln. Äntligen!

Under min PW bestämde jag mig för att ha fasta dagar för PW. Dagar att rätta mig efter. Dagar vilka jag planerar in i kalendern. Det ska väl funka hoppas jag.

Dagens reflektion är att träningskläder har betydelse. Det är mycket psykologi i kläder. Viktigt att vara klädd som motionär när man är ute och motionerar :-)

Må så gott

Kommentarer
Postat av: Lotta

Heja Lotta! Vad skönt att det blev av. Idag gick jag fel och fick därför röra på mig lite extra. Det var inte så dumt och det kändes extra bra när jag åt kardemummabullen ;)



Kram och ha en fin måndag!

2012-04-01 @ 20:30:33
URL: http://charmigacharlie.blogspot.com
Postat av: Pernilla

Håller med, kläderna är viktiga! Idag gick jag på promenad med julia som cyklade, så jag fick gå riktigt snabbt. Men jag hade ändå svårt att räkna det som motion, eftersom jag hade jeans på mig!



Tack för kommentaren hos mig ang. jobbfunderingar. Jag håller med dig där med:) Om man inte får utvecklas, eller om det tom känns som det går bakåt, då känns det väldigt meningslöst!



kram Pernilla

2012-04-01 @ 22:22:55
URL: http://www.vardagslyxhosnilla.blogspot.com
Postat av: A House With A View

Tror du är på rätt spår när det gäller att bestämma fasta dagar! Känner liksom du att det tar emot att gå ut och motionera, men det är nog bra att "bara göra det" utan att tänka för mycket, haha!!



Önskar dig en finfin vecka!



Kraaaaaaaaaaaaaaam aka

2012-04-02 @ 06:52:25
URL: http://[email protected]
Postat av: Anonym

Känner ju igen mig så väl... Jag skulle så gärna vilja komma ut varje dag men kommer alltid med ursäkter. För mig är det bästa att gå en runda direkt efter jag lämnat barnen på dagis. Då är jag redan ute och jag har betydligt lättare för att gå på morgonen än på kvällarna.



Ha en fin dag!

Kram, Jenny

2012-04-02 @ 11:22:41
URL: http://www.minhemlangtan.blogspot.com
Postat av: Lisa | majamyra fotograferar och funderar

Hurra vad bra, pepp pepp!!

2012-04-03 @ 11:58:30
URL: http://www.majamyra.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0