Smygfota

God kväll på er,  



Tre underbara ungar. Svettiga och glada efter fyra timmars fartfylld lek på leklandet i Bromma.

På leklandet var vi inte ensamna direkt. Lokalen var fylld till bredden med föräldrar och barn och ljudvolymen blev därefter :-) Men det stoppade inte oss (mig och Gisela) från att uppdatera oss om varandras liv. Det stoppade inte oss från att prata om livets stora och små frågor.  

När det var dags att bryta upp var både vi mammor och barn nöjda. Vi hade tankat energi allihopa. Precis som det ska vara när det gäller vänskap, oavsett ålder.



Denna ros har jag i eftermiddag smygfotat. Rosen tillhör en av mina grannar. Jag har kikat på den länge och väl men inte vågat fota den. Idag vågade jag. Och bilden blev förstås inte helt lyckad, attans! Jag tror bestämt att jag får försöka imorgon igen, om jag vågar :-)

Dagens reflektion är att var tid har sin tjusning. Gisela och jag har framtiden för oss.
Snart får vi föra ett samtal utan att bli avbrutna ideligen. Snart får vi föra ett samtal i en lokal i vilken det inte befinner sig 1000 högljudda barn :-)
Vår tid kommer fortare än man kan ana. Det vet ju jag som är mamma till en dotter som är 21 år, en son som fyller 17 år redan om ett halvår.......och en son som om någon vecka blir 7 år.


Må så gott



















Kommentarer
Postat av: casaofmia

Åh Lekland brukar vara väldigt populära, kul kram

2012-01-03 @ 22:11:50
URL: http://www.casofmia.blogspot.com
Postat av: Lotta

Det var ett tag sedan jag var på lekland men minns det med nostalgi och värme...



Fin ros! Klart du kan fota den igen, de blir säkert bara stolta att du spanat in den ;)



Kram

2012-01-04 @ 03:36:20
URL: http://charmigacharlie.blogspot.com
Postat av: Kristina

Tänkvärt som vanligt. Du e för härlig.

jag har min Maria som är som din Gisela vår tid kommer, nu tar vi små doser blandat med hundar och ungar.

Ha en skön tretton helg.

Kram Kristina

2012-01-04 @ 15:37:46
URL: http://mammamedambitioner.blogspot.com
Postat av: Anna Persson

Rosen ser så ensam ut men ändå stark <3



Full rulle på leklandet förstår jag! Mina barn har växt ifrån detta men ibland åker vi ner till Lalandia och då älskar de att leka trots att de tror att de är för stora!



Kram Anna

2012-01-04 @ 15:41:18
URL: http://coolaannna.blogspot.com
Postat av: A House With A View

Härlig dag för både vuxna och barn:) Och så kul att ha en mysig kompis att snacka en massa skit med:))) Rosen är helt underbar, du får försöka våldgästa grannarna med kameran fler gånger, fniss.



kraaaaaaaaaaaaaam aka

2012-01-04 @ 18:44:49
URL: http://[email protected]
Postat av: Mariette

...och när tiden gått kommer man att längta tillbaka, till när barnen var mindre och pussglada och sade så söta saker... Ja var tid har sin sak.



Må väl!

2012-01-04 @ 21:20:41
URL: http://liljorochtulpaner.blogspot.com
Postat av: Min plats i solen

Som jag njuter av att läsa ditt härliga inlägg om vänskap Lotta. Så klockrent och fyllt med oändlig värme och kärlek. För visst är vänskap en av livets mest värdefulla skatter. En skatt som på alla sätt och vis gör en till den rikaste människan i världen. Oavsett ålder. Och vilken härlig dag ni fick. Barn som vuxna. Och de där tillfällena att tanka energi tillsammans med dem som betyder mycket för oss är så viktiga.



Det är verkligen fantastiskt och galet på samma gång hur rosorna blommar mitt i vintern. Vi har rabatterna fulla för tillfället och vem hade kunnat tro att det var möjligt att plocka rosbuketter i januari? Jag tycker du ska fråga grannarna om du inte kan få fotografera deras vackra ros. Jag tror de kommer att bli hur stolta som helst. :)



Tack du fina vän för dina ord som alltid lägger sig som bomull kring hjärtat på mig. Jag säger det inte så ofta som jag borde men jag säger det nu: Du är fantastisk Lotta! En kvinna med ett stort generöst hjärta. Kram på dig och tack!



Kram Lotta

2012-01-04 @ 22:43:13
URL: http://minplatsisolen.blogspot.com
Postat av: Filippa

Ja er tid kommer fortare än ni anar passa på att njuta av högljuddheten och kaoset (om det går) snart blir det tyst och lugnt dygnet runt ;)



Kram F, en god fortsättning och ett underbart högljutt 2012 önskar jag dig ;)

2012-01-04 @ 23:24:17
URL: http://bbqvillage66.blogspot.com/
Postat av: Filippa

Ja er tid kommer fortare än ni anar passa på att njuta av högljuddheten och kaoset (om det går) snart blir det tyst och lugnt dygnet runt ;)



Kram F, en god fortsättning och ett underbart högljutt 2012 önskar jag dig ;)

2012-01-04 @ 23:25:11
URL: http://bbqvillage66.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0