Vita tulpaner

Hej och god kväll på er alla,

För lite sedan skrev jag ett inlägg om mina funderingar på att unna mig lite städhjälp genom Rut-avdraget. Responsen jag fick var delade i två läger. Några hade städhjälp och var supernöjda med detta och några skulle aldrig kunna tänka tanken.

Några rådde mig att fortsätta städa själv och att jag för slanten som skulle ha gått till en städfirma köpa mig ett fång blommor.


(Lite suddig, men jag tror ni förstår)

Ett fång blommor blev det inte i helgen men väl en knippe vita tulpaner. Oj, så glad jag blev över att en av de vita tulpanerna i knippet överaskade mig genom att avvika från de andra. Tänk att detta lilla röd/rosa i en knippe tulpaner made my day. Tänk så lite det behövs för att göra mig glad :-)

Dagens reflektion är att jag nog fortsatt funderar på det där med städhjälp. Kanske ska jag prova en gång iallafall. En storstädning till våren. Jag har liksom lite svårt att släppa tanken. Speciellt efter att nästan hela söndagen gick förlorad p.g.a. städning. Som sagt tanken får mogna ett tag till.

Må så gott

Kommentarer
Postat av: Gabriella

Så roligt att du kikade in på min blogg :)

Tack så mycket, och jag måste säga att jag gillar din header också.

Ja kanske en vision/dream board skulle vara något, det ger en massa motivation och förhoppningsvis lycka ;)



2012-01-23 @ 22:18:54
URL: http://gabriellapauline.blogspot.com
Postat av: Lotta

Tulpaner, kan inte få nog! Tyvärr är en blomsterkvalitet blandad här. jag saknar tulpanerna som jag köpte i Sverige. Vet inte om det är jag som inte har rätt snits...men de slår ut så snabbt och jag får inte samma "krispiga känsla".



Testa städning låter som en bra variant!



Kramar

2012-01-24 @ 02:52:55
URL: http://www.charmigacharlie.blogspot.com
Postat av: tinajo

Jag har också haft funderingar på det där, skulle vara skönt att någon gång slippa storstädningen. Får fundera vidare. :-)

2012-01-24 @ 07:32:43
URL: http://www.tinajoathome.blogspot.com/
Postat av: alegni

jag tycker absolut du ska ta städhjälp om det känns så! jobbar man utanför hemmet, tycker jag definitivt man kan unna sig det, fritiden är ändå så knapp. det är annat med mig som jobbar hemma, så jag hinner pyssla och påta under dagarna, medan gubben tar hand om tunggörat när helgen kommer emot.

2012-01-24 @ 07:48:27
URL: http://alegniinoffice.blogspot.com
Postat av: Camilla

Jag tycker helt klart att du ska ta städhjälp om du känner för det. På så vis får du ju mer tid för att göra saker som verkligen vill.

Dessutom gör du ju en samhällsinsats genom att skapa jobb:) Bara fördelar.



Vackra tulpaner! Nu blir jag lite sugen på att löpa egna.

Kram

2012-01-24 @ 09:31:57
URL: http://alltoingeting.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0