Förberedelser

Hej du rara som hittat hit,
 
Igen har jag bjudits på en makalöst vacker dag i Trosa!
 
 
 
 
 
 
 
I jakten efter jeans till yngsta sonen inför skolstart och hösten så for vi (jag, svärmor och yngsta sonen) in till Trosa. Inne i Trosa fångade kameran min bilderna ovan. Älskar att ha kameran runt min hals!
 
 
Dagens båtbild.
 
Dagens reflektion handlar om förberedelser. Både praktiska sådana med också mentala. Jag märker tydligt att jag förbereder mig. Förbereder mig inför vad som komma skall. Förbereder mig på att flytta hem från landet inför jobb och skolstart. Förbereder mig genom att inhandla sådant som yngsta sonen behöver inför skolstart och höst. Förbereder mig genom att ha en plan för sådant som jag vill hinna med att göra innan vardagen tar vid. Jag vill hinna med att storstäda, rensa byrålådor, umgås med vänner, med mycket mer. Förbereder mig genom att sätta upp mål för motion. Motionerandet är enklare att få till när man är ledig.....
 
Jag förbereder mig helt enkelt och har bestämt mig för att inte känna ångest. Ingen ångest eftersom jag haft tur med vädret, eftersom jag när jag börjar jobba igen har haft 5 veckors ledighet, eftersom jag gillar rutiner, eftersom jag tycker om hösten, eftersom jag älskar lägenheten eftersom...listan kan bli lång :-)
 
Må så gott
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: helenasenklavardag

Du verkar vara förberedd för det vanliga livet. önskar jag vore det också, men har lite hinder som ska övervinnas först!
kram Helena

2013-08-06 @ 22:23:41
URL: http://www.helenasenklavardag.blogspot.com
Postat av: VÄLKOMMEN HEM!

Lustigt det där. Här förbereder jag mig oxå, fast lite utan att veta om det liksom. Skolstartsgrejer inhandlade, lådor och garderober rensade, motionspriser var jag senast idag och informerade mig om (haha), det enda som är kvar nu är påfyllning av höstgarderob. Fast nu kom jag ju på att jag köpte mig två par byxor också...!
KRAM kraaam! Judita

2013-08-06 @ 22:39:06
URL: http://www.valkommen-hem.blogspot.se
Postat av: Channal

Jättefina bilder... söt fågelholk!

Jag tycker också om hösten och en nystart med ny termin känns alltid fräscht. Som en soluppgång! Att möta glada pigga nyfikna barn är fantastiskt!

Kram Anna

2013-08-06 @ 23:51:34
URL: http://www.annasinspiration.blogspot.com
Postat av: Pia -Kakaobönan

Vilken härlig semester du verkar ha! Blandat med lite av varje precis som det ska.
Spännande med bröllop men nervöst med talet, eller du kanske inte alls tycker det är nervigt?!
Fortsätt att njuta av resterande semester!
Kram Pia

2013-08-07 @ 11:49:20
URL: http://kakaobonan67.wordpress.com
Postat av: Lotta

Ah!

Så sköna bilder. Vackra Trosa, ännu vackrare genom dina ögon, med din känsla. Älskar det!

Och din eftersomlista....gillar, massor! Så bra att tänka på det som man är tacksam för och tycker om, allt känns bättre då.

KRAM

2013-08-07 @ 17:35:13
URL: http://www.charmigacharlie.blogspot.com
Postat av: a House With A View

Ja här har du en till som förbereder sig :) Frågade dottern igår om gympakläderna inför skolstarten, om de passar inför säsongen eller om hon behöver nya :) Nog är det en del förberedelse inför hösten, håller med!

Jättefina bilder och jag ääälskar den vackra fågelholken!

Kraaaaaam aka

2013-08-07 @ 19:16:35
URL: http://ahousewithaview-aka.blogspot.se
Postat av: Nilla

Du gör så många kloka reflektioner du! Det är nog precis just så man gör, förbereder sig på det som komma skall. Kramis Nilla

2013-08-07 @ 22:13:35
URL: http://lifessilverliningandi.blogspot.com
Postat av: Therese Bjärstig

Jisses så fina bilder från Trosa, du är duktig med din kamera! Å även här så gråter jag itne över vardag å höst, jag gillar det :-D Särskitl som jag snart får semester en vecka igen för att njuta i skogen :-D KRAM KRAM

2013-08-09 @ 07:45:18
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0