Kvalitetstid

Go kväll,
 
Vilken oerhört intensiv dag jag har haft och så otroligt effektiv jag har varit. Man hinner med mycket om bara viljan finns.
 
Inledde dagen hemma i lägenheten med morgonkaffe i fina muggen som jag fått av någon som jag tycker väldigt mycket om.
 
 
Malin, min dotter skall gifta sig den 31 augusti. Idag samlades jag och tärnorna hemma hos henne för att prova de provklänningar som låtits sy upp till oss alla. Jag känner mig nöjd med min klänning och vet nu att jag kommer att känna mig fin och trivas i mitt val av klänning. Vi alla avnjöt därefter en trevlig lunch i stan (läs Stockholm) innan det var dags för Malin att prova brudklänningen en sista gång innan den stora dagen. Klänningen är så fin och den satt perfekt. Bilder får ni först efter bröllopet :-)
 
 
I stan hade vi omväxlande väder men i Trosa när jag och Melker kom ut på kvällskvisten så var det soligt och vackert och varmt. En fin kväll.
 
 
Dagens båtbild.
 
Dagens reflektion handlar om lyckan att få kvalitetstid med alla sina barn på en och samma dag. Kvalitetstid fick jag till idag, med dem alla tre. Man blir ju så glad! 
 
Må så gott
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: VÄLKOMMEN HEM!

Vilken fiiiin och söt dotter du har! Åh, vad pirrigt, att hon ska gifta sig. Ni kommer säkert att vara jättefina allihop- hoppas du visar massvis med bilder då!
Kram kram! Judita

2013-08-01 @ 22:52:26
URL: http://www.valkommen-hem.blogspot.se
Postat av: Channal

Kvalitétid med barnen är det bästa jag vet! Din dag låter som den är tagen ur en film innan bröllopet när alla tärnor o bruden är helt exalterade och provar och är glada! Och brudens mor är med och får känna sig vacker o lycklig!! Underbart!!

Din flicka har blivit en vacker kvinna❤

KRAM Anna

2013-08-02 @ 07:20:08
URL: http://www.annasinspiration.blogspot.com
Postat av: Nilla

men åh vad kul med dotterns bröllop! Så flott att alla får lika klänningar uppsydda! Hade kvalitetstid idag och i går också med mina barn. särskilt min stora kille och det är det bästa som finns. Kram Nilla

2013-08-02 @ 20:39:44
URL: http://lifessilverliningandi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0