Starkare och starkare

Hej på er alla denna söndag, andra advent!
 
Andra advent och jag har valt att inte tända det andra ljuset i adventsljusstaken. Väntar med det tills min yngsta son kommer hem. Vill inte göra det utan honom.
 
 
 
 
Dessa bilder speglar inte alls hur mysigt det faktiskt var igår. Hela gårdagen tillbringade jag med min fantastiskt fina vän http://systermarie.blogspot.se/ ,från morgon till kväll.
 
Målet för dagen var julmarknaden i Gamla stan (Stockholm) men vi hann med så mycket mer. Stockholm var mycket kallt men slående vackert.  Efter många timmar till fots i kylan kom vi hem till Marie där middagsmaten väntade på oss. Kvällen avslutades med rött vin och en makalöst god middag. Maries make Magnus, lagar mat som den bästa av kockar. Att äta middag hemma hos dom är som att besöka en mycket fin restaurang.
 
Dagens reflektion är att jag faktiskt är lite stolt över mig själv. Istället för att deppa ihop så gör jag mitt bästa för att ta hand om mig. Jag försöker tänka positivt och väljer att ta för mig av dagar "som-innebär-egentid-i-massor".
Jag väljer att tänka positivt och göra saker som jag mår gott av såsom att träna, läsa, vila, umgås med vänner, besöka kyrkogården, uträtta ärenden och jag tillbringar en massa tid utomhus.
Jag känner mig starkare och starkare för var dag som går.
 
Må så gott alla rara
 
 

Kommentarer
Postat av: Lotta

Och du gör mig stark!

Vilken underbar lördag Lotta. Jag ser det framför mig...så härligt att få en heldag med Marie. Stockholm är extra sagolikt vackert i juletid. En dag hoppas jag få tillbringa en dag i New York med dig....och visa dig mina guldkorn

KRAM

2013-12-08 @ 21:19:28
URL: http://www.charmigacharlie.blogspot.com
Postat av: Kristina

Hej vännen. Du ska veta att det märks att du tar hand om dig och det smittar. Dina inlägg lägger sig som bomull runt själen. Dina reflektioner är genomtänkta och kloka. Du är en fin vän som jag gärna skulle bjuda på middag om jag kunde.
Jag hade också väntat med ljuset
Stor kram Kristina

2013-12-08 @ 22:13:55
URL: http://mammamedambitioner.blogspot.se
Postat av: The Place To Be

Här kommer styrkekramar! Har varit borta från bloggvärlden ett tag (pg a tidsbrist) men förstår att du har något jobbigt som händer. Så all styrka till dig!!!
Kram Malin

2013-12-09 @ 10:28:33
URL: http://theplacetobe.se/
Postat av: Tina

Härligt att läsa att du tar hand om dig o ger dig tid för att göra saker du mår bra av. Mysigt med en heldag med bästa vännen o få bli bjuden på en riktig gourmetmiddag. Kramisar Tina

2013-12-09 @ 21:20:04
URL: http://home2tiny.blogspot.se
Postat av: Marie KJ

Lite av en ny era i livet! Utveckling! Bra på att du övar att ta hand om dig själv, du tar dig vilket glädjer mig ❤️

2013-12-09 @ 22:06:43
URL: http://systermarie.blogspot.com
Postat av: Camilla

Vilka fina bilder! Julmarknader är alltid mysigt att besöka. Och man brukar kunna hitta några fynd som inte finns i butik.
Fortsätt på din inslagna väg med positivt tänkande och att ta hand om dig själv de dagar du har möjlighet till det.
Ha det gott.
Kram

2013-12-10 @ 10:59:33
URL: http://alltoingeting.blogspot.com
Postat av: Maidi

Jag tycker så mycket om dina reflektioner och dina fina inlägg..

Kram Maidi

2013-12-10 @ 11:19:07
URL: http://www.svartairisen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0