För vems skull?

Hej,
 
Under semestern gjorde vi en dagsutflykt till Eskilstuna djurpark och detta gjorde vi för den yngste sonens skull....och för att vi skulle göra något trevligt tillsammans.
 
 
 
 
Vi vuxna njöt i stora drag av att se dessa fantastisk djur. Vi tyckte synd om flodhästen som hade så lite vatten och ingen möjighet att simma. Ingen av oss hade tidigare sett en sådan stor sköldpadda, det var en wow upplevelse. Den coola mamman med barn runt midjan och mat i både hand- och fot samtidigt som hon tog sig fram. Det var något alldeles extra.
 
 
 
Miljön var det heller inget fel på.
 
En fin sommardag tillsammans på en djurpark. Mysigt kan man tycka.....när man är vuxen men kanske inte när man är 9 år.
 
Dagens reflektion handlar om att vi där och då förstod att sonen blivit för gammal för Eskilstuna djurpark. Jag gissar att  han först som vuxen kommer att uppskatta ett återbesök där.Tills dess får vi allt hitta på andra aktiviteter :-)
 
-har vi sett det sista djuret nu? -var det det sista djuret?.......-har vi sett det sista djuret nu.....
 
Må så gott
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie KJ

Själv har jag ett ofantligt sug efter Skansen. Men det roligaste med Skansen (och andra djurparker) är just barnens glädje över att få se den lilla uttern/ugglan/älgen/jadufattar? Ingen av våra 5 barn vill se en utter eller annat djur för den delen. Förra året gick jag alldeles ensam på höstmarknaden för att få en liten Skansendos. Man anpassar sig....

2014-07-26 @ 20:21:05
URL: http://systermarie.blogspot.com
Postat av: Channal

Så är det! Man får hitta andra aktiviteter! Kolmårdens djurpark är för större barn ;-) Sen har vi en jättefin Harry Potter- utställning i Norrköping! Missa inte Visualiseringscentret med den största panorama-biografen. Om rymden bl.a.!

KRAM Anna

Svar: Tack rara du för fina tips!
Mammaxtre

2014-07-27 @ 00:26:55
URL: http://www.annasinspiration.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0