Fruktträd

Hejsan,
 
jag har gjort en reflektion, en reflektion om fruktträd.
 


Jag har inga fruktträd med det finns dom som har. Dessa äpplen tillhör svärmors granne. Jag fotade bara, pallade inga, jag lovar :-)
 
Dagens reflektion handlar om fruktträd. På vardagar när jag går till bussen som tar mig till tåget som skall ta mig till jobbet så passerar jag många villatomter med fruktträd. Och varje gång, så här års, tänker jag samma tanke.
 
-Vilken lycka att kunna gå ut på tomten och plocka frukt att ta med till jobbet! Själv måste jag åka till affären för att köpa hem frukt att ta med till jobbet. Om jag hade en trädgård så skulle jag uppskatta att ha fruktträd. Jag skulle uppskatta dem mer än många med fruktträd verkar göra.
 
Må så gott
 
 

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Jag förstår precis hur du tänker! Efter att ha bott i lägenhet i hela mitt liv tills vi flyttade in i vårt hus för 10 år sen, tycker jag det är otroligt lyxigt att kunna plocka egna äpplen och kunna göra äppelpaj. Precis när man känner för det, bara så där:) Vi har visserligen bara ett (litet) äppelträd, men ändå!

Kram Pernilla

2014-09-04 @ 19:40:47
URL: http://vardagslyxhosnilla.blogspot.se
Postat av: Home2tiny

Vi har bara ett äppelträd, men desto fler bärbuskar som är överfulla med bär i år. Är ute varje dag o plockar o det är en lyx för mig. Kramisar Tina

2014-09-04 @ 21:14:01
URL: http://home2tiny.blogspot.se
Postat av: Kristina

Hej Lotta!
Jag önskar du bodde nära, då kunde du kommit inom på väg till jobb och plockat äpplen. Vi har massor.
Jag tänker på dig och på din jogging. Jag har ofta ont i både knä och fotled och har av min sjukgymnast fått ett stödbandage som heter fotleds åttor. Med dem kan jag nu faktiskt springa hela min runda på 4,3 km. Jag hoppas kunna fortsätta men skyndar långsamt. Ha det bäst finaste du.

Svar: Tack för din omtanke. Jag ska prata med sjukgymnast om fotleds åttor, hade jag inte hört om tidigare. Besvärligt med krämpor som gör en handikappad. Vad roligt att du kan springa. Jag älskar att springa. Så härligt med egna äppelträd. Kram
Mammaxtre

2014-09-04 @ 21:16:13
URL: http://mammamedambitioner.blogspot.se
Postat av: KaosJenny

Du hade fått komma hit också och plocka... Vi uppskattar verkligen våra fruktträd. kram

2014-09-06 @ 00:40:45
URL: http://fantastisktkaos.blogspot.com
Postat av: Lotta

På min #1 är fruktträd.

Älskade mina gamla träd som vi hade när vi bodde i Stockholm.

KRAM finaste du!

2014-09-06 @ 17:37:04
URL: http://www.charmigacharlie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0